Hoe te repareren scheuren in een acryl zonnebank

09/24/2017 by admin

Hoe te repareren scheuren in een acryl zonnebank

Looien bedden zijn uitgerust met acrylplaten. Deze zijn ontworpen om UV-stralen te penetreren je lichaam, terwijl de bescherming van uw looien bed lampen. Acryl bekleding vereist zorgvuldige reiniging en inspectie om te voorkomen dat kraken. Wanneer scheuren komen zijn er geen gels of lijm die zal met succes het bevestigen van de scheuren. Als u wilt repareren acryl scheuren en nicks, is volledige acryl vervanging nodig, ter voorkoming van letsel en verleng de levensduur van uw looien bed.

Instructies

• Plaats uw looien bed in een verticale positie, ervoor te zorgen alle netsnoeren zijn losgekoppeld van de elektrische voeding. Dit elimineert het risico van elektrocutie. Zorg ervoor dat uw looien bed luifel wordt volledig geopend, zodat u voldoende ruimte om te werken, zonder risico van verwonding voor u of het bed.

• Zoek de bed-profielen die uw acryl op zijn plaats houden. Deze zijn gemaakt van plooibaar materialen, en vormen een scharnier over uw acryl, met de volledige lengte van de zonnebank. Trek omhoog in het midden van de open zijde, om uw acryl vrij te geven. Aantal bedden bevatten twee sets van profielen voor extra stabiliteit, bijgevolg u kan worden verlangd dat het release-proces, op deze extra profielen herhalen.

• Begrijpen uw acryl door de buitenste rand dichtstbijzijnde u. Vermijd scherpe randen, omdat ze een risico snijden. Met de buitenste rand stevig in uw handen, schuif voorzichtig de acryl naar u, los te laten uit de innerlijke profielen.

• Uw beschadigde acryl tegen een muur, uit uw werkruimte instellen Neem uw nieuwe acryl stevig vast aan de buitenste rand, zoals je deed voor het verwijderen van de oude. Plaats uw nieuwe acryl aan line-up perfect met de innerlijke profielen van uw looien bed-- en schuif het zorgvuldig op zijn plaats.

• Druk op zachtjes op de nieuwe acryl, rond de profielen om veilig te stellen. U zal horen en voelen een zachte klik, u te laten weten dat het acryl goed gepositioneerd is geweest.

• Volg installatie met een grondige reiniging, met behulp van een niet-alcohol gebaseerde reinigingsmiddel speciaal is samengesteld voor acryl oppervlakken.

Gerelateerde Artikelen