How to Get Body Mass op een vrouw benen

06/11/2011 by admin

How to Get Body Mass op een vrouw benen

Veel vrouwen willen toevoegen massa aan hun benen om een meer gevormd, gewelfde blik te krijgen. Maar gewoon eten meer niet geven u de resultaten die u zoekt. Dit is omdat je op gewicht door uw hele lichaam zetten, dus je niet alleen groter in je benen krijgen zou, je zou krijgen groter rondom. Bovendien, toevoeging van vet op je benen het niet geven u de gestemde look die je gaat voor; je moet bouwen spiermassa in je benen.

Instructies

Max spiermassa

• Doe kracht oefeningen voor uw benen te verhogen spiermassa zoals squats, lunges, vak lunges, kalf werpt, deadlifts, been uitbreidingen, krullen hamstring, been persen en been liften. Gebruik dumbbells, barbells en gewicht machines in plaats van lichaamsgewicht te bouwen meer spiermassa. Kies een gewicht waarmee u kunt voltooien van zes tot 12 herhalingen voor groei. Gewicht opleiding voor uw benen ten minste drie keer per week om te bouwen en spier massa houden. Lift zware en harde tijdens elke sessie; vrouwen die gebruik maken van deze vorm van sterkte-opleiding krijgt niet een "mannelijk" blik, maar zal ontwikkelen een afgezwakt en gevormd lichaamsbouw met meer spier massa.

• Squats doen door op te starten met je voeten op schouderbreedte uit elkaar bedrijf halters in elke hand. Buigen op de knieën en diep, alsof u er gewoon naar beneden in een stoel zitten. Strek je benen om terug op te staan. Lunges doen vanaf de dezelfde beginpositie. Stap vooruit met het rechterbeen over een voet en buig beide knieën. Laat niet uw rechterknie verder te gaan dan je teen. Je rechterbeen terug naar de beginpositie brengen zoals u strek je benen. Intensiveren op een doos met elke longe lunges vak. Alternatieve benen om een zelfs training te krijgen.

• Gebruik de been-bijlage op een halterbank voor been uitbreidingen en hamstring krullen. Been uitbreidingen door zit rechtop op het gewicht bench met de achterkant van uw lagere benen achter de lagere been kussens op de been bijlage; je knieën gebogen moeten worden. Je benen omhoog uitbreiden door het strekken je knieën. Houd voor een moment en vervolgens terugkeert naar de beginpositie. Krullen hamstring door te liegen op je buik op de Halterbank. Standpunt de achterkant van uw lagere benen onder het bovenbeen kussens op de been bijlage. Breng je hielen naar uw bodem, houd voor een moment en vervolgens terugkeert naar de beginpositie.

• Kalf werpt door te starten met uw voeten schouder breedte van elkaar doen. Til je hielen off van de grond en je gewicht overbrengen naar je tenen. Houd je benen recht. Houd voor een moment en vervolgens terugkeert naar de beginpositie. Zet je voeten in of uit te werken je hele kuitspier.

Eten voor spier

• Ongeveer de helft van een gram tot op 1 g eiwit per pond lichaamsgewicht eten elke dag om te bouwen spiermassa, volgens fitness auteur en deskundige Mark McManus.

• Kiezen van magere eiwitbronnen met weinig vetgehalte, zoals vis, pluimvee, noten, zaden en soja; Dit zal u helpen bouwen spier massa in plaats van vet.

• Aanpassen van uw calorische inname aan uw dieet moet wanneer krachttraining. Eten ongeveer 2400 calorieën per dag als je een actieve vrouw 18 tot 30 jaar oud, 2.200 calorieën per dag, bent bent u een actieve vrouw 31 en meer dan, volgens de USDA 2010 dieetvoorschriften.

• Vermijd het eten van te weinig calorieën, omdat dit leiden uw lichaam tot kan te verbranden spier als brandstof en teller uw inspanningen te verhogen spiermassa in je benen.

Tips & waarschuwingen

  • Opwarmen goed alvorens uit te werken om te voorkomen dat schade.
  • Werken met een vriend of trainer die u herkennen kunt wanneer gewichten op te heffen.
  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint een nieuwe dieet of oefeningsroutine.

Gerelateerde Artikelen