Juiste manier om te dragen een sjaal voor werk

02/27/2012 by admin

Juiste manier om te dragen een sjaal voor werk

Sjaals zijn een klassieke accessoire die snel een schok van persoonlijkheid aan elke outfit toevoegen kunt. Afhankelijk van de manier waarop die u de stijl van uw sjaal kan het worden gezien als professional of casual. Terwijl er vele manieren zijn dat een sjaal kan worden gedragen voor werk, een klassieke twist-stijl is een snelle en office-geschikte optie.

Instructies

• Selecteer een sjaal om te dragen. Kies een sjaal die is gemaakt van zijde, chiffon, of een op dezelfde manier delicate weefsel. Dit verhindert het uiterlijk te omvangrijk voor de binnenshuis en het Bureau, toestaand het om op te treden als een licht de outfit accessoire. Als je outfit is patroon, selecteer een neutraal gekleurde sjaal. Als de outfit monotone is, is een sjaal met een zachte-gekleurde patroon een geschikte optie.

• Stretch de sjaal uit in een halve cirkel, het draperen over bovenkant van enerzijds en de twee bedrijf eindigt met de andere hand.

• Draai de twee helften samen, met de ene hand nog steeds onder de sjaal boven teneinde een lus. Totdat driekwart van de sjaal heeft geweest twisted voorzichtig samen, en greep het einde met de andere hand.

• Plaats de sjaal achter je nek, met de lus zichtbaar aan één kant, en het niet getwist deel vallen aan de andere kant van de nek.

• Trek de binnenzijde van de niet getwist sectie van sjaal door de lus aan de andere kant.

• Draai de resterende twee gedeelten van de sjaal samen totdat u hebt bereikt driekwart van de weg naar beneden.

• Tuck de resterende stuk over bovenkant van de sjaal rond de hals, naast de eerste lus. Loop dit stuk onder opnieuw, als de sjaal langer is. Blijven de sjaal vouwen in een lus totdat de gewenste lengte is bereikt. De sjaal dienen niet te vallen onder de romp voor een professioneel uiterlijk.

Gerelateerde Artikelen