Hoe kleur haar met bleekmiddel & Toner

09/24/2017 by admin

Hoe kleur haar met bleekmiddel & Toner

Blonde voor platinum blonde naar wit, gebleekte haarkleur lijkt een dramatische kijkje voor iedereen. Donker haar omvormt tot mooie witte haren door het proces van bleken en toning. Salons bieden deze service tegen een hogere prijs dan wat u in uw huis met winkel koopt producten doen kunt. Met een vriend, kunt u delen van uw transformatie en genieten van een beetje hulp, of u kunt het doen zelf voor snelle touch ups. Vergeet niet om handschoenen te gebruiken.

Instructies

• Beslis als u kunt bleekmiddel je haar. Als u een permanent of relaxer hebt gebruikt, niet bleekmiddel je haar, omdat haar wordt benadrukt van het eerste proces. Verwerking van je haar weer zorgt ervoor dat je haar te breken of smelten, waardoor je met een kale of fragmentarisch hoofd. Als u nooit uw haar gebleekt hebt, probeer bleken een discrete deel van je haar te testen van het resultaat.

• Kies een bleekmiddel die speciaal voor haar en is veilig voor uw hoofdhuid. Er zijn schoonheid aanbod winkels in de meeste steden, een dergelijke retailer is Sally Beauty Supply. U kunt een kapper op een lokale salon zo goed op deze producten raadplegen. "Beyond the Zone aan/uit hoofdhuid radicale bleekmiddel Kit" is beschikbaar op Sally Beauty Supply online website, alsook Amazon.com. Een andere kit die zou kunnen goed voor u werken is "N Rage bleekmiddel en Toner Kit." "White Out" wordt verkocht op Hot Topic en wordt geleverd met een tonercartridge.

• Draag handschoenen tijdens het verwerken van bleekmiddel en dragen een oude t-shirt. Bleekmiddel verwijdert kleur uit wat het raakt. Bleekmiddel ook brandwonden huid dus voor te bereiden voor enkele jeuk en branden. Er zijn producten zoals BioCur, die jeuk voor de bleekproces hoofdhuid verminderen. Uw hoofdhuid kan echter nog steeds jeuk na het gebruik ervan.

• Start bleekmiddel een halve inch een vereffening uitvoert vanaf uw hoofdhuid. Deel haar zorgvuldig en verzadigen van elke sectie totdat alle van je haar ontvangt bleekmiddel behandeling. Een tweede run through doen en ga terug en bleekmiddel toepassen gemiste gebieden.

• Bekijk uw haar voor de kleur te wijzigen. Als u aan donkerbruin sterven, wachten op je haar om te schakelen van een rood-oranje kleur, dan beginnen bleekwater toe te passen op je hoofdhuid. Als je haar lichter bruin rood is, wachten tot het te beurt oranje of geel, dan beginnen bleekwater toe te passen op je hoofdhuid.

• Blijven laten je haar lichter. Nadat u de juiste kleur van lichtheid hebt ontvangen, u spoel het haar in koud water en wassen het bleekmiddel. U wellicht bleekmiddel je haar weer te ontvangen een lichtere kleur van blonde. Laat bleekmiddel niet in je haar langer dan 45 minuten.

• Shampoo zachtjes en spoel goed, dan wikkel in een handdoek te drogen.

• Kies een paarse toner. Paarse toners wijzigen de geel/brassiness van blonde, draaien lichter en witter na een paar ontwikkelingen. Sommige merken van paarse toners zijn "La Riche," "L'Oreal", en "Manic Panic Virgin Snow." Er zijn andere toners die zal ook je haar tint. Gebruik je eigen oordeel over welke kleur toner te kopen voor uw gewenste gebleekte kleur.

• Test een onderdeel van je haar met de toner om te zien hoe lang het duurt om de gestemde schaduw. Begin toepassing van de toner op dezelfde manier als het bleekmiddel door segmenteren delen van uw haar en de strengen met de toner verzadigen. Goede toners vereisen slechts 10 minuten om te werken, maar jouwe kan maximaal twee uur nodig.

• Spoel uw haar in koud water en gedestilleerd witte azijn. Dit proces sluizen in de toner langer voor je haar.

• Voorwaarde je haar vele malen. U kunt kopen een salon merk restauratie masker. U kunt deze in warenhuizen kopen, maar ze kunnen niet werken evenals salon merken. U wilt herstellen van de schade aan je haar en vullen de natuurlijke oliën door airconditioning en hidratatie.

Tips & waarschuwingen

  • Paarse toners werken het beste voor de lichtste blonde kleuren. Echter, er zijn vele keuzen van toners. Maak uzelf vertrouwd met merken terwijl bij de schoonheid supply store en kies de beste voor uw gewenste blonde kleur kleur.
  • Laat niet bleekmiddel in langer dan 45 minuten.
  • Haar toner duurt tot een paar uur om te werken afhankelijk van het soort toner gebruikt.

Gerelateerde Artikelen