Activiteiten voor alleenstaande ouders in Woodburn, Oregon

01/30/2012 by admin

Activiteiten voor alleenstaande ouders in Woodburn, Oregon

Wordt een alleenstaande ouder is hard werken, omdat je altijd zetten van uw kind wensen en behoeften voor uw eigen. U moet, echter maken tijd voor jezelf om te ontspannen en tijd doorbrengen met uw vrienden. Als u woont in of zijn een bezoek aan de stad van Woodburn, Oregon, zijn er veel activiteiten die u kunt doen.

Woodburn Dragstrip

Pak je vent vrienden en hoofd uit naar Woodburn Dragstrip voor de dag. Woodburn Dragstrip is thuis op een kwart-mijl NHRA dragstrip en hosts gebeurtenissen op vrijdag en in het weekend, meestal van maart tot laat vallen. Op Woodburn Dragstrip, kunt u kiezen om naar te kijken van de verschillende categorieën van het racen, van middelbare school racers naar de 100mph Club. Hebt u een camper, registreren voor een plek en brengen het weekend kijken naar wedstrijden met je vrienden. Of, als je een racer jezelf, tevoren registreren en deelnemen aan de race van uw keuze.

Woodburn bedrijf winkels

Winkelen therapie is een leuke manier om te ontspannen van een lange week. Als u de dag voor jezelf hebben terwijl uw kind met haar vader is, stoppen door Woodburn bedrijf winkels. Deze outlet Centre is thuishaven van winkels zoals bananenrepubliek, Bass, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren Factory, DKNY, j. Crew, The North Face en verscheidene verschillende eetgelegenheden, waar u kunt nemen een pauze van winkelen te lunchen. Neem iets speciaals voor uw prinsesje op Carter's Childenswear of Toys-R-Us Express. Woodburn bedrijf winkels is geopend van maandag tot zaterdag van 10 uur 's morgens tot 8 uur en zondag van 10 tot en met 7.

Woodburn Bowl

Als u op zoek bent naar iets leuk om te doen maar u niet wilt uitgeven een heleboel geld, zet junior in de auto en stoppen door Woodburn kom naar kom een paar spelletjes. Woodburn Bowl biedt 12 rijstroken met bumpers beschikbaar op elke baan. Spelen kosten $1,50 per persoon maandag t / m donderdag, en schoen huren zijn $3,00 (vanaf 2010). Niet alleen is Bowlen goedkoop, dat het u toestaat om de band met uw kind. U kunt ook huren rijstroken op een uurtarief. Gloed Bowling vindt plaats vrijdagavonden van 7:30 tot 9:30 uur en zaterdag nachten van 7:00 tot 11:30. Voedsel en snacks zijn beschikbaar. Woodburn Bowl accepteert contant geld, Visa en Mastercard.

Gerelateerde Artikelen