Waarom heb je om te dragen voetbalschoenen?

01/22/2011 by admin

Waarom heb je om te dragen voetbalschoenen?

Ooit probeerde het maken van een plotselinge rechtsaf te gaan na een bolle voetbal? Beweegt als dat, en bijna elke beweging in voetbal, veel gemakkelijker zijn te doen als het dragen van klampen. Deze schoenen voetbal-specifieke helpen spelers greep de grond, gemakkelijker verplaatsen en bieden ondersteuning voor de gewrichten in uw onderlichaam, die nemen een goed gewonnen in elke voetbalspel.

Bescherming van uw voeten

Voetballers besteden 90 minuten op hun voeten, om rond te rennen en schoppen de bal in het algemeen met behulp van hun voeten. Zijnde kundig voor verblijf op je voeten en houden ze in goede vorm is belangrijk, waardoor de schoenplaatjes u uw belangrijkste stuk van voetbal apparatuur. (ref. 3)

Tractie en wrijving

Schoenplaatjes laten je voeten om grip van de grasmat. Voetbal omvat een heleboel lopen en plotselinge veranderingen in richting, en klampen graven in het gras, zodat u beter kunt starten, stoppen en gesneden op het gras. (ref. 2) Dit vermindert ook de kans op verwondingen van uitglijden en glijden over de grasmat.Schoenplaatjes, vooral degenen gemaakt van leer, geven je ook meer wrijving bij het verwerken van de bal. (ref. 1)

Weer

Alle klampen gaan helpen houden je op je voeten tijdens het slecht-weer afspelen omdat ze zijn in staat om grip van de grond. Sommige zijn ontworpen specifiek om het bedrag van modder en gras die u halen draait rond het veld.

Gezamenlijke ondersteuning

Schoenplaatjes, zoals loopschoenen en andere hoge impact schoeisel, zijn gemaakt met de demping van de voet, enkel en knie in het achterhoofd. Goede klampen kunnen beschermen tegen effect verwondingen. (ref. 1) Hoe groter de schoenplaatjes zijn en hoe verder vanaf de grond je voeten zijn, de meer bescherming hebt. Dat kan echter ook het verhogen van uw risico van een verstuikte enkel, dus zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de Klang grootte.

Soorten klangen

Volgens soccerwebsite.org betreft zijn er drie soorten klampen die het beste in verschillende soorten voetbal situaties werken. Vaste grond klampen hebben individuele klampen rond de randen van de schoen en een paar in het midden; Dit biedt de nodige tractie, evenals goede ondersteuning voor uw voeten en enkels. Dit soort Klang werkt het beste op de meeste veld oppervlakken. (ref. 1)Zachte grond klampen hebben het minste aantal klampen op de bodem, uitsluitend bedoeld om te voet te ondersteunen. Deze zijn goed voor het afspelen van voetbal op gladde oppervlakken. Het minder aantal klampen houdt te veel gras of modder vast aan de onderkant van de schoen als je in de regen of op doordrenkte veld speelt. (ref. 1)Harde grond schoenplaatjes beste werk op kunstmatige spelen oppervlakken; deze schoenen hebben de meeste klampen op de bodem en bieden de beste ondersteuning, dat is waarom ze beter op de moeilijker kunstgras. (ref. 1)

Gerelateerde Artikelen