How to Reduce beschadiging door de zon met huidverzorging

09/24/2017 by admin

Zon schade kan optreden in een verscheidenheid van manieren, al of niet jaar zijn besteed om te zonnebaden op het strand of gewoon geaccumuleerde via lange pendelt en outdoor activiteiten. Beschadiging door de zon laat de huid op zoek voortijdig leeftijd, gerimpelde, vlekkerige en verkleurd, maar gelukkig kan worden verbeterd in een paar maanden tijd met goede huidverzorging.

Instructies

Instructies

• Beginnen met het maken van een huidverzorging routine die het uiterlijk van beschadiging door de zon (zoals fijne lijnen, rimpels en bruine vlekken) vermindert door het eerste de primaire probleem aan te pakken. Kijk over uw levensstijl en dagelijkse gewoonten en zweer af eventuele toekomstige zonblootstelling zoals liggen bij het zwembad, bezoeken aan zonnestudio's of gewoon buiten onbeschermde uitoefent. Zonnebrandcrème beschouwen zoals u zou doen een andere vitale gewoonte in het leven (zoals je tanden poetsen of Baden) en toe te passen religieus elke ochtend vóór het verlaten van het huis. Hoewel een zonnebrand niet optreden kan, kunnen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen bereiken uw huid door regen (of wolken), sneeuw, rijden in uw auto, uitgevoerd boodschappen of gewoon zitten in de buurt van een venster.

• Voordat slathering op SPF in de ochtend, beginnen met het voorzichtig reinigen huid met een scrub of wassen gemaakt voor veroudering of beschadigde huid. Breng een kleine hoeveelheid van actueel crème die zon Baden nasleep als rimpels en fijne lijnen adressen na het spoelen. Laat crème wastafel in de huid voor 5 minuten voor de meest cruciale stap voor alle: zonnebrandcrème wijze toepaste. Of twee keer per week, het toevoegen van een extra gezicht masker of at Home gezichtsbehandeling aan slough van dode huidcellen en cel omzet te bevorderen. Bijvoorbeeld, probeer met behulp van een eenvoudige microdermabrasie kit thuis (naar aanleiding van het pakket richtingen) of facial peel masker.

• Het lijkt misschien zonnebrandcrème is nutteloos zodra schade is aangericht, maar SPF heeft bewezen te helpen omgekeerde zonschade door beschermen van huid momenteel, waarmee huid reparatie zelf. Willen altijd een grote hoeveelheid zonnebrandcrème (de grootte van een shot glas) van toepassing op de hele gezicht en lichaam voordat het aankleden en 30 minuten vóór het verlaten van het huis in de ochtend. Niet wrijven zonnebrandcrème krachtig in de huid en zorg ervoor dat toe te passen op vaak over het hoofd gezien gebieden zoals de top van de voeten, de nek, oren of lippen. Toepassing van een zonnebrandmiddel SPF 30 of meer elke dag (streven naar een merk met zowel UVA en UVB bescherming) en u zult beginnen te zien jonger uitziende huid in de tijd.

• Misschien een van de belangrijkste manieren om te keren van de schadelijke effecten van de zon is door toepassing van een crème retinol gebaseerd op nacht (voorschrift variëteiten zijn de sterkste.) Reinigen van de huid in de avond, en voorzichtig een dubbeltje grootte hoeveelheid retinol crème van toepassing op het hele gezicht (en andere gebieden met schade zoals de nek of borst.) Retinol kan maken gevoeligheid aanvankelijk maar geef het product 2 tot 3 maanden om te werken, en de huid wordt merkbaar gladder worden, hebben minder lijnen en lijken zelfs meer in Toon.

• De definitieve stap naar het verminderen van de verschijning van beschadiging door de zon is door het toevoegen van een antioxidant rijke crème beide dagelijks (na zonnebrandcrème) of 's nachts (na retinol.) Probeer het kiezen van een vochtinbrengende crème met antioxiderende eigenschappen zoals vitaminen en plantenextracten die zijn gemaakt ter vermindering van de negatieve effecten van vrije radicalen. Toepassing van deze extra crème zal voorkomen en verminderen van extra veroudering en helpen vullen vermoeide huid met benodigde voedingsstoffen en vocht.

Tips & waarschuwingen

  • Crèmes met retinol moeten altijd worden toegepast 's nachts om gevoeligheid omdat ze reacties op de zon te verhogen. Gelukkig, maakt dit des te meer reden om te passen zonnebrandcrème elke dag en vermijden te allen prijze zonnebaden.

Gerelateerde Artikelen