Gebeurtenissen in November in New York

08/11/2016 by admin

Gebeurtenissen in November in New York

November in New York mogelijk niet bijzonder warm Wise, maar de stad heeft nog steeds veel te bieden bezoekers in termen van gebeurtenissen. Het gebladerte in Central Park is op zijn hoogtepunt in November, waardoor voor een mooie show van herfst kleuren, en 11 November markeert veteraan van de dag met een parade plaatsvinden op 5th Avenue. Er zijn echter veel meer evenementen om van te genieten.

New York City Marathon

De New York City Marathon is de premier gebeurtenis voor New York renkoekoeken en een van's werelds grote weg races. De eerste marathon in 1970 aangetrokken 127 lopers; vandaag meer dan 100.000 mensen van toepassing om deel te nemen en meer dan 2 miljoen toeschouwers verzamelen om te kijken op de straten. De marathon route loopt door alle vijf stadsdelen van New Yorks, kruisen vijf bruggen en eindigt bij de taverne op de groene in Central Park.

Macy's Thanksgiving Parade

Opgericht in 1924 door Macy's werknemers, de eerste parade featured dieren uit het Central Park Zoo. Vandaag, bevat de parade reuze ballonnen, een verscheidenheid van bands en prestaties groepen, alsmede grote naam beroemdheden. De route van de parade van Central Park strekt zich uit tot de Macy's winkel.

New York Comedy Festival

Het Comedy Festival begon in 2004 en wordt uitgevoerd in samenwerking met Comedy Central. Het duurt vijf dagen in November en vaak functies grote naam kop handelingen zoals Ricky Gervais en Bill Maher. Aan het einde van het festival de Andy Kaufman award wordt uitgereikt aan een van de deelnemende komieken en eerdere winnaars hebben opgenomen Suzanne Whong en Reggie Walts.

Chocolade Toon

Gehouden in het Metropolis Pavilion, is de New York Chocolate Show de grootste gebeurtenis in de wereld gewijd aan chocolade. In 2010, het werd gekenmerkt door meer dan 65 fijne chocolade bedrijven, presenteren een divers scala aan pralines en chocolade producten, evenals boek signeren geïnspireerd door bekroonde schrijvers, koken demonstraties en zelfs een chocolade modeshow. In 2010 kost tickets voor de show $28.

Gerelateerde Artikelen