Hoe om te vertragen varkensrollade Sirloin Cook een bot-in

03/29/2011 by admin

Hoe om te vertragen varkensrollade Sirloin Cook een bot-in

Been entrecote varkensrollade is een goedkope en heerlijke verlaging van vlees dat delen van de heupen en de ruggengraat bevat. Hoewel er een verlaging van de uitstekende kwaliteit van vlees, kan het lastig zijn te langzaam koken het vlees door tot op het bot worden zonder overcooking van het buitenste deel van het gebraad. De manier rond dit is het gebruik van de natuurlijke verwarming van het bot te helpen koken het innerlijke vlees van het gebraad. Gecombineerd met een knoflook-kruid marinade, u kunt koken een perfect gekookt, sappig langzaam gekookt been varkensvlees lendenen gebraden.

Instructies

• Met behulp van de mortier en een stamper, pureer de knoflookteentjes en zout samen totdat u een pasta maken. Voeg de peper, rozemarijn, salie, en olie. Blijven mash totdat een dikke plakken formulieren en alle ingrediënten goed worden gecombineerd.

• Wrijf de plakken overal de gebraden varkensvlees lendenen. Plaats het gebraad in de koelkast en laat het maximaal 24 uur marineren.

• Verwarm de oven tot 475 graden. Plaats het gebraad in een ondiepe braadslee met de vet kant boven. Plaats het gebraad in de oven en koken gedurende 30 minuten.

• Het gebraad Verwijder uit de oven en laat het rusten voor een extra 30 minuten. Vermindering van de warmte van de oven tot 325 graden.

• Het gebraad terug naar de oven en laat het koken tussen 1 uur en 1 uur en 15 minuten. De inwendige temperatuur van het gebraad moet bereiken 145 graden.

• Het gebraad Verwijder uit de oven en laat het rusten voor een ander 20 minuten voor het opdienen.

Gerelateerde Artikelen