Verschillende manieren die u kunt je haar binden

12/29/2010 by admin

Verschillende manieren die u kunt je haar binden

Pronken met je gezicht door koppelverkoop van uw haar terug met een lint, sjaal of elastische haar stropdas. Als je jezelf in een sleur haar vinden--koppelverkoop van uw haar terug de dezelfde manier elke dag--Word creatief en zoek een stijl die past bij uw persoonlijkheid en uw functies streelt. Toevoegen gekleurde haarspeldjes, clips of haren bogen voor extra flare.

Terug en omlaag

Koppelverkoop een lint rond je hoofd houdt de voorste lagen in uw ogen vallen wanneer u wilt het meeste van je haar naar beneden overlaten. Gebruik een gekleurd lint ten minste een inch breed of samenvouwen een sjaal of bandana om deze look. Houd het lint in een horizontale lijn boven uw hoofd aan beide kanten. Breng beide uiteinden rond je hoofd totdat het lint een cirkel vormt. Haal je haar door en uiteinden van het lint samen binden op de achterkant van je nek. Als alternatief kunt u het lint starten onder je haar wikkel en beveiligen de uiteinden elkaar in een boog aan de bovenkant van uw hoofd.

De helft van

De helft van je haar koppelverkoop pronkt uw gezicht terwijl sommige haar over uw rug. Kam de bovenste laag van je haar rechte terug, gebruikend uw vingers te verzamelen haar op de zijkanten van je hoofd. Gebruik een elastische haar stropdas om te beveiligen de getrokken terug haar in een pony-staart op de kruin van je hoofd. Voor een zachtere blik, binden de pony staart met een lint of clip het met een grote haarspeldje in plaats van een elastische band.

Pony staart

Een van de eenvoudigste en meest populaire methoden voor koppelverkoop haar, pony staart zijn ook ongelooflijk veelzijdig. Verzamel al uw haar samen en het doorlopen van een elastische haar band met het op zijn plaats houden. Voor een meer elegante look, deel je haar aan de kant en veilig de pony staart op de achterkant van je nek. Verzamelen voor een casual, sportieve look, al het haar op de kruin van je hoofd met geen delen. Maken voor "varken tails" twee pony staart aan de zijkanten van je hoofd.

Vlechten

Koppelverkoop je haar in een vlecht maakt het kijken fancy maar ook helpt houden het schoon en veilig gedurende de dag. Als u wilt een basic één vlecht, Verdeel uw haar in drie secties. De juiste dwarsdoorsnede over het midden, dan links over het midden en herhaal tot alle van je haar wordt gevlochten. Beveilig het einde van uw vlecht met een lint of elastische haar stropdas. Experimenteren met meerdere vlechten en verschillende vlechten technieken, zoals Frans vlechten.

Haar sjaals en troepverenigingen

Dekken en binden van uw haar terug met behulp van een bandana, haar sjaal of zelfs een grote schone zakdoek. Voor een eenvoudige stijl, vouw uw Bandana of sjaal in een driehoek. Wikkel de brede kant rond je hoofd op uw haarlijn, brengen beide uiteinden aan de basis van je hoofdhuid. Trek de uiteinden van je haar door en de uiteinden elkaar binden. Laat de rest van je haar naar beneden of wikkel het in een broodje of knoop om het te houden uit onze je nek. Als u een lange sjaal te binden terug uw haar kunt u de uiteinden van het weefsel wikkel rond je haar en veilig in een knoop op de achterkant van je nek.

Gerelateerde Artikelen