Hoe te testen van fitnessapparatuur

12/02/2016 by admin

Hoe te testen van fitnessapparatuur

Aankoop en het gebruik van fitnessapparatuur kunnen motiveren u verblijf in vorm te krijgen in vorm. Maar u wilt niet van koper wroeging. Net als een jurk op een hanger, kan oefeningsapparatuur zien er goed vanaf een afstand, maar zich ongemakkelijk voelen zodra u proberen. Testen van fitnessapparatuur is de enige manier u weet of het voor u werken zal.

Instructies

• De praktijk op een stuk van apparatuur. Testen van fitnessapparatuur op een fitnessclub, of bij een vriend het huis, of misschien dat weg fiets huren alvorens het te kopen. Informeer bij lokale opslag of met fabrikanten als alle fitnessfaciliteiten in uw omgeving hebben de apparatuur die u geïnteresseerd bent in en ga naar de faciliteit. Gebruik de testapparatuur meerdere malen alvorens te beslissen als het voor u juist is.

Tijdens het gebruik van de apparatuur, kennis nemen van details en accessoires. Bijvoorbeeld, heeft de racefiets de houder van een fles water. Wanneer u op een loopband, heb je een plek om te zetten uw sleutels of een boek? De machine is misschien moeilijk om op te slaan wanneer u klaar bent met het. Besteed aandacht aan zoveel details als mogelijk, met inbegrip van veiligheidsvoorzieningen.

• Probeer de apparatuur in de winkel. Draag geschikte kleding en schoenen. Kijk naar hoe de apparatuur wordt gemaakt en schatten zijn duurzaamheid. Heffen een barbell eenmaal of intensivering op een loopband voor een paar minuten is niet genoeg. Krijgen over elke verlegenheid hebt over het nemen van uw tijd om te testen van producten. Bent u geïnteresseerd in grotere ticket items zoals een loopband, probeer dan eerst de beste kwaliteit modellen. Dit geeft u een punt van vergelijking. Besteden ten minste 15 tot 20 minuten met behulp van grote stukken van apparatuur, zoals loopbanden, stationaire fietsen of totale gewicht sportscholen. Tijdens dit keer, merken als je comfortabel, veilig voelt en je voelt of of niet dat u krijgen een training. Vragen over retourbeleid, garantie, reparatie service toegankelijkheid en levering diensten.

• Gebruik van fitnessapparatuur en bieden een service in exchange. Sommige bedrijven zal toestaan u om demo van een bepaalde stuk van apparatuur als u schrijf een recensie over het, uw vrienden laten zien en verwijzingen krijgen, of bevordering van het product. Fitness professionals zoals groep oefenen instructeurs, club eigenaren of persoonlijke trainers vaak dit doen, en het zal u toestaan om de apparatuur voor een langere periode van tijd in uw eigen omgeving testen. Goede notities als u dit doen en document alles wat die je doet.

• Krijg aanbevelingen van deskundigen. Collega's die dezelfde fitnessapparatuur hebt gekocht, persoonlijke trainers en atleten mei zitten kundig voor nuttige aanbevelingen. Verwijzingen van mensen die u vertrouwt zijn de volgende beste ding om te proberen het zelf. Vraag de fabrikant voor contactinformatie van de klant. Maak een specifieke lijst van vragen en e-mail die bereid zijn om feedback met u delen. Altijd vragen wat ze niet beviel aan de apparatuur ook.

• Vertrouw op uw instinct. Fitnessapparatuur heeft zich recht voor u worden gemotiveerd om het te gebruiken. Zelfs als er niets werkelijk verkeerd met het gereedschap is, maar u niet bevalt, niet kopen. Beslissen welke functies die u echt nodig versus wat je wilt. Als u niet het gevoel helemaal comfortabel, wacht en probeer de apparatuur op een ander tijdstip. Een lichte ongemak zal waarschijnlijk veranderen in een groot probleem na te blijven gebruiken.

Gerelateerde Artikelen