Hotels in de buurt van Pall Mall (Tennessee)

11/14/2011 by admin

Hotels in de buurt van Pall Mall (Tennessee)

In Pall Mall, Tennessee, kunnen gasten tour de home and weergave het graf van WWI held Sergeant Alvin York, die een bergbeklimmer ingericht voor zijn moed als een soldaat in de 328th infanterie van het Amerikaanse leger was. Zijn indrukwekkende heldendaden hem van de natie hoogste onderscheiding, de Medal of Honor toegekend. Sergeant York en zijn geboortestad van Pall Mall zijn beide belangrijke Tennessee's geschiedenis. Vandaag, Pall Mall richt zich op zijn heldenmoed.

Big South Fork Lodge

De Big South Fork Lodge is gelegen in Jamestown, slechts 22 mijl van Pall Mall. Deze lodge is een uitstekende plek voor gasten die paard Paardrijden en vissen alsook die de controle overwegen zou op "de Hitching Post" hun idee van het perfecte hotel genieten. Sommige kamers zijn voorzien van kitchenette. Alle kamers zijn op steenworp afstand van begeleide trail ritten en groot in openlucht.

Het Motel Jordan

Het Jordan Motel, slechts 14 mijl van Pall Mall, biedt onderdak voor degenen die genieten van wordt in de buurt van paard en wandelpaden. East Fork stallen en het Highland Manor wijngoed zijn ook vlakbij. Het motel heeft een buitenzwembad voor de gasten om te genieten tijdens de zomermaanden. Het motel is ook in de buurt van Dale Hollow Lake, Pickett State Park en de Cordell Hull geboorteplaats en Museum State Park.

Sunset Marina en Resort--Byrdstown

Een slechts 15 mijl van Pall Mall in Byrdstown en gelegen op de Dale Hollow Lake is de Sunset Marina en Resort. Het resort biedt uitzicht op het meer cottage accommodaties allemaal binnen 300 voeten van de waterkant. Dockage is beschikbaar voor gasten die wensen om hun boten. Voor gasten die liever op het water dan in een van de red cedar cabines, kunnen woonboten worden gehuurd per dag of week. Vissen, zwemmen en skiën is beschikbaar op Dale Hollow Lake.

Sportman's Lodge

Twee mijl van Dale Hollow Lake en slechts 14 mijl van Pall Mall ligt, de Sportman's Lodge ook in Byrdstown. Gasten kunnen genieten van draadloos Internet en boot parkeren bij het dezelfde hotel. De Big South Fork National River en recreatiegebied biedt gasten meer dan 150 mijl van wandelpaden, evenals kajakken, kanoën, visserij en jacht. Nationaal Park Mammoth Cave is net ten noorden van het meer. Rondleidingen bieden gasten een kijkje in de langste ondervraagde grot in de wereld. De modderige vijver doopsgezinde gemeenschap in de buurt ook aanbiedingen de modderige vijver Alg. pers. voor de aankoop van quilts, melasse, ambachten en gebakken goederen.

Gerelateerde Artikelen