Over Euro schoen Sizing

12/06/2010 by admin

Over Euro schoen Sizing

Europese schoenmaat, zoals alle grootte Schoenpoetsen, is een numerieke meting waarmee de grootte van de schoen. Het Europese systeem wordt gebruikt in veel Europese landen, waaronder Frankrijk, Spanje en Italië, maar het Verenigd Koninkrijk maakt geen gebruik van dit systeem. Terwijl sommige winkels van handgemaakte schoenen liever aanbiedingen waren in alleen de metingen van de EU, een verschuiving naar globale schoen bedrijven heeft geleid tot veel fabrikanten om meerdere schoenmaten op hun producten, met benamingen voor alle drie maten: "EU," "VS" en "UK."

Beschrijving

Europese, of "EU," schoen grootte is gebaseerd op een systeem dat de lengte van de voet met de toevoeging van 2 cm meet. De metingen worden uitgedrukt in "Parijs punten," dat is een eenheid van lengte die gelijk is aan 2/3 centimeter of.2625 inches. Deze meting is in tegenstelling tot VS en U.K. schoen metingen, waar de lengte van de voet wordt gemeten in inches, grootte en Schoenpoetsen maten verhoging in stappen van 1/3 inch. Europese schoenmaten beginnen bij grootte 10 voor een baby's eerste schoen en uit te breiden tot het bereik van 45 tot 50 voor volwassen mannen.

Kinder schoenmaten

Terwijl de Amerikaanse schoen dimensionering systeem een aparte gender-specifieke schoen grootte gids voor kinderen en volwassenen heeft, niet de Europese systeem. In plaats daarvan, het systeem heeft betrekking op een breed scala van kleine tot grote maten, waar de kleinste grootte zijn waarschijnlijk gedragen door kinderen en de grootste schoenmaten zijn gedragen door volwassen mannen. De conversie van een voorbeeld van een kind VS naar Europese schoenmaat is een Amerikaanse kids schoenmaat 7 of 7 ½ correspondeert met een Europese grootte 24, of een US maat 13 of 13 ½ tot een Europese maat 31.

Gender-specifieke schoenmaten

In het algemeen beginnen Europese schoenmaten voor vrouwen met een grootte 36. Het equivalent van een 5 in een Amerikaanse schoenmaat is een EU-37, die komt met een US maat 6 overeen; EU 38, die op een US maat 7 neerkomt; 39, die neerkomt op een US maat 8, 40, gelijkwaardig zijn aan een US maat 8 ½; 41, gelijkwaardig zijn aan een Amerikaanse maat 9; 42, gelijkwaardig zijn aan een US maat 10; 43, gelijkwaardig zijn aan een Amerikaanse maat 11; en 44, die equivalent is met een Amerikaanse maat 11 ½.

Voor mannen, een Amerikaanse maat 8 komt overeen met een Europese maat 41; een US maat 8 ½ is een EU-maat 42; US maat 9 gelijk is aan Europese grootte 43; US maat 10 ½ is gelijk aan Europese maat 44; US 11 ½ gelijk is aan Europese grootte 45; US grootte 12 ½ is gelijk aan Europese maat 46 ½; en US maat 14 gelijk is aan Europese grootte 48 ½.

Schoen grootte conversies

Als u wilt omzetten uw schoen meting uit de VS Europese standaard schoenmaten, staan op een stuk papier met uw gewicht gelijkmatig verdeeld over de beide voeten en vervolgens traceren uw voet met een potlood. Draag de sokken of kousen die u dragen zal wanneer u probeert op de schoenen die u wilt kopen. Loodrecht lijnen tekenen op het papier waar je hiel eindigt. Met behulp van inch, meten vanaf het hoogste punt op uw teen rechtstreeks neer aan de lijn loodrecht op. Gebruik de duim meting te vinden van uw echte Amerikaanse schoenmaat op een schoen conversie grafiek, zoals de Columbia universiteit schoen grootte Conversion Chart, en komt overeen met de grootte van uw schoen met haar beursgenoteerde Europese grootte.

Schoenmaat

Formaatgrepen grafieken zijn bedoeld als richtsnoeren alleen en niet zorgen voor een goede pasvorm te wijten aan de productie van factoren. Spreken met een professionele schoenmaker om een nauwkeuriger meting en conversie naar een Europese schoenmaat te bepalen.

Gerelateerde Artikelen