1979-Honda Gold Wing Specs

05/13/2012 by admin

1979-Honda Gold Wing Specs

De Honda Gold Wing is een model van touring motorfiets die werd geïntroduceerd in de herfst van 1974 op de Keulen Motorcycle Show in Keulen, Duitsland. De Honda Gold Wing werd geproduceerd door de Kikuchi, Japan-gebaseerde Honda Motor Company. De eerste versie van de Honda Gold Wing is in 1975, met enkele anderen te volgen, zoals de 1979 Honda Gold Wing op de markt gezet.

Motor

De 1979-Honda Gold Wing beschikt over een vier-takt motor. Vier-takt motoren zijn die een volledige cyclus, eindigen met de streken inname, compressie, macht en uitlaat van de voltooiing van vier verschillende lijnen nodig. De 1979 Honda Gold Wing heeft een inline-vier-motor, die uit alle van haar vier cilinders gelegen in een rechte lijn, door het Carter bestaat. De cilinders bestaan uit twee kleppen elk. De motor is een boxer motor, wat betekent dat alle van de zuigers in en uit op hetzelfde moment verplaatsen, in plaats van afwisselend. De verplaatsing van een motor wordt beschreven alle het volume dat wordt vastgenomen omhoog door de pistons in een beweging. De verschuiving van de motor is net onder 61 kubieke inch.

Remmen

De remmen die gelegen zijn aan de voorzijde van de 1979 Honda Gold Wing zijn dual schijfremmen, terwijl de achterste remmen zijn enkele schijfremmen. Schijfremmen worden gebruikt voor het stoppen of een wiel rotatie volledig stoppen. De primaire componenten van schijfremmen zijn remblokken, remschijven, de zuigers en remklauwen. Knijp met schijfremmen, in plaats van het wiel, de pads in plaats daarvan knijpen de rotor. Hierdoor hydraulische overbrenging van kracht, in tegenstelling tot de doorgifte via de kabel. De schijf en de remblokken produceren wrijving, die brengt op het vertragen van de schijf.

Grootte

De 1979 Honda Gold Wing woog ongeveer 657 lb, of 298 kg. De capaciteit van de brandstof voor de 1979 Honda Gold Wing was slechts een beetje meer dan vijf gallons. PK is een soort meting die wordt gebruikt voor een motor prestatiegraad. De touring motorfiets geproduceerd 78 pk bij 7.000 rpm.

Gerelateerde Artikelen