Wat is de juiste manier te schoppen een voetbal?

06/04/2012 by admin

Wat is de juiste manier te schoppen een voetbal?

Kracht en precisie wanneer schoppen een voetbal zijn beste bereikt door opleiding om de juiste vorm. Een nieuwe speler begint vaak door met zijn teen---"teen bashing" schoppen de bal. Dit vermindert controle en nauwkeurigheid. Deze kickers zijn minder effectief dan degenen die goed line-up voor een pass of schot op doel, waarmee een winnende doelpunt.

Instructies

• Kies een glad, zelfs veld of gemalen gebied. Plaats de bal zodat het stilstaat en hoeft niet kunnen wegrollen.

• Plaats uw voet pivot. De plaatsing van uw pivot voet---de voet die u niet gebruikt om te schoppen met---is van vitaal belang. Uw pivot voet moet het land binnen een inch van de bal kant als u uw benadering maken. De enkel van de pivot-voet moet worden uitgelijnd met het middelpunt aan de kant van de bal.

• Naar beneden op de bal met je schoppen been. Wanneer naar beneden, bepaalt leunend terug of vooruit de hoogte van de eventuele lucht van de bal. Scheve over de bal zal het schot laag houden op de grond. Leunen, aan de andere kant, zal toevoegen hoogte aan het schot.

• Staking van de bal. Wanneer de bal opvallend, moet uw schoppen voet teen punt naar beneden naar de grond. De schoppen voet moet maken contact met het gebied van de centrum van de bal. Het is ideaal om te staken van de bal met de oppervlakte van uw voet boven uw grote teen en gewoon aan de kant van uw boog. Bent u recht-footed, zal het worden aan de rechterkant van uw boog; Als u links-footed, zal het worden aan de linkerkant van uw boog.

• Volg door. Als u zich eraan houdt, is het noodzakelijk dat u uw voet pivot plant terwijl je schoppen been blijft stijgende vooruit. Gebogen of draaien uw schoppen voet op de opvolging zal resulteren in een onjuiste schot.

• Voeg kracht. Om dit te doen, brengt u uw gewicht aan uw schieten voet zodat uw gewicht op je schieten been na voltooiing van uw follow-through landt.

Tips & waarschuwingen

  • Een sterkere kick zal resulteren in de bal gaat verder. Flex de knie meer voor een krachtige schop, zoals aangetoond door professionele voetbalspeler Roberto Carlos op Soccermind.
  • Draag voetbal klampen die goed passen, anders uw voet of tenen kunnen worden beschadigd. Schoenplaatjes moeten zonder meer speling dan gewone schoenen, past volgens Dick's Sporting goederen. De tenen moeten niet krullen of balde.

Gerelateerde Artikelen