Raw Food dieet overgang

05/11/2011 by admin

Een overgang van moet gekookt aan rauwe levensmiddelen een geleidelijk aan stijgende proces zijn. Verhuizen naar rauw voedsel is een grote dieet verschuiving en moet worden benaderd als een proces van eliminatie.

Kleine stappen

Volgens de levens- en rauwe levensmiddelen bestaat een raw food dieet uit ruwe organische fruit, groenten, noten en zaden. Rauwe levensmiddelen worden geconsumeerd in hele en natuurlijke toestand en zijn niet verwarmd boven de 118 graden F. Raw voedsel deskundige, beveelt Frederic Patenaude, doelstellingen definiëren. Hoeveel van uw dieet wilt u worden ruwe? Neem een kleine stap door het elimineren van de meest problematische gekookt en bewerkte voedingsmiddelen uit uw dieet.

Eliminatie

Begin door af te trekken de ongezondste gekookt en bewerkte voedingsmiddelen. Hebt u een dagelijkse gewoonte van koffie, spenen jezelf door het minder koffie drinken. Ook weglaten frisdrank. Drop zuivel, gebakken en ongewenste voedingsmiddelen uit uw dieet. U neemt de eerste stappen gezond verstand, aanbevolen door gezondste dieet plannen. Ook stoppen korrels, waaronder brood, gebak en ontbijtgranen nuttigen.

Grote stappen

De volgende wijzigingen zijn grote. Maak hen geleidelijk, maaltijd door de maaltijd. Volgens Patenaude is de eerste maaltijd wijzigen ontbijt. Ontbijt is de gemakkelijkste maaltijd om verandering. Patenaude beveelt u de dag beginnen met een groene smoothie alkalize je lichaam en energie leveren (zie bronnen). De volgende maaltijd te veranderen is het moeilijkst. Wijzigen van uw eetgewoonten diner. Rauwe levensmiddelen tijdens het diner zorgen ervoor dat uw systeem om te reinigen in uw slaap. Patenaude suggereert beginnend met rauwe groenten voor een snack of entree. Eten van een salade van rauwe, organische greens en verse groenten. Serveer met lichte dressing. Gestoomde groenten toevoegen, maar doen niet overcook. Door nu consumeren je twee rauwe maaltijden. Blijven om te eten een gekookt lunch totdat u vertrouwd met rauwe levensmiddelen ontbijt en lunch bent. Tot slot, eet verse groenten en fruit tijdens de lunch. Leer hoe te maken van uw eigen spruiten. Naarmate de tijd verstrijkt, leert u nieuwe rauwe en levende recepten om te voegen verscheidenheid aan uw nieuwe manier van leven.

Overwegingen

Raadpleeg een professionele alvorens eventuele belangrijke dieetveranderingen gezondheidszorg. Tot stand brengen goede voeding vanaf het begin. Een lokale kruidenier voor hele voedsel kan aanbevelen passende levensmiddelen als u invoert in de overgangsperiode stadia van gekookte, bewerkte voedingsmiddelen aan ruwe, live levensmiddelen. Lokale gemeenschap hogescholen of universiteiten vrije kan bieden cursussen in rauwkost voorbereiding.

Gerelateerde Artikelen