Hoe te behandelen een verstuikte knie

08/27/2010 by admin

Hoe te behandelen een verstuikte knie

Een "verstuiking" is gedefinieerd als een gewelddadige stam of hartverscheurende - waar het gewricht niet ontwricht, en geen botten zijn gebroken. De voorwaarde is identificeerbaar door pijn, zwelling en onvermogen om te zet gewicht op de been zonder een grote hoeveelheid pijn. Knieën kunnen worden verstuikt door vallen, draaien of effect. Behandelen een verstuikte knie met behulp van de methode van de "Rijst" voorkeur van Emergency kamers. Rijst = rust, ijs, compressie, en hoogte.

Instructies

De rijst-methode voor de behandeling van verstuikingen

• R staat voor de REST: krukken en veel bank-tijd zijn de eerste stap naar een snel herstel. Geen gebruik maken van de knie! Niet zet gewicht op dat been!

• I staat voor ICE: 20 minuten op, 20 minuten uitgeschakeld. Ijs zal het verminderen van de zwelling van de verstuikte gezamenlijke, en zal helpen bestrijden van enkele van de pijn van de schade

• C staat voor compressie: de gewonde knie verpakking in een ace verband zal ook helpen kalmeren de pijn, verminderen zwelling en zal u te blijven uit dat been eraan herinneren!

• E gelijk is aan hoogte: gebruiken een voetbank, Ottomaanse, of een stoel om te houden van het been verhoogde. Dit helpt verminderen de bloedstroom tot de schade en het zal voorkomen dat zwelling.

Tips & waarschuwingen

  • De rijst-methode alleen gebruiken als u de schade als een verstuiking hebt geïdentificeerd. Als u veel hebben gebroken been, ga naar de dichtstbijzijnde noodsituatieruimte tegelijk!

Gerelateerde Artikelen