Hoe gebraden vis in een brand

01/10/2011 by admin

Hoe gebraden vis in een brand

U kunt gebraden vers gevangen vis in een brand met behulp van een verscheidenheid van methoden. Koken vis boven een open vuur is een vaardigheid die waarde aan een het kamperen reis toevoegt; Bovendien, is dit nuttige kennis te hebben als je ooit in een wildernis voortbestaan situatie gevangen. U kunt toevoegen van kruiden voor de smaak of de vis koken vlakte. Alleen gebraden en verse vis eten, en de vis goed schoon vóór het koken. Start uw vuur voordat u visserij begint zodat u kunt uw vis onmiddellijk na het brengen in uw vangst gebraden.

Instructies

• Reinig de vis door snijden open de buik met een scherp mes. Trek de ingewanden van de vis en gooi deze weg. Zoet water volledig schoon de holte te gebruiken Afgesneden het hoofd indien gewenst.

• Start een kleine brand en voeden het vuur met hout totdat u een laag van rode sintels ziet. Bevatten de randen van het vuur met stenen te verdelen de warmte naar boven.

• Plaats de vis direct op de grill of in een folie recipiënt of koekenpan. U kunt ook plaats de vis op een barbecuespies als geen andere opties beschikbaar zijn. Folie is de top keuze aangezien het zal helpen de vis behouden zijn natuurlijke sappen.

• Voeg de specerijen, amandelen, boter en andere smaak ingrediënten indien gewenst. Toestaan dat de vis om te koken totdat het wordt gedaan. Bekijk de vissen zorgvuldig als het kookt heel snel.

• De vis verwijderen van het vuur en laat het afkoelen. Schil de huid van de vis en gebruik een vork te scheiden van het vlees van het bot.

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw vissen in een koekepan zijn roosteren, boter en amandelen als smaakstoffen; gebruiken ze zijn lichtgewicht ingrediënten die gemakkelijk te vervoeren in een rugzak zijn.
  • Controleer de vis voor ingevallen ogen en een rottende geur vóór het koken. Bewaar uw vissen in een koeler gebied om te voorkomen dat het bederven.

Gerelateerde Artikelen