Hoe maak je een havermout huid crème

11/01/2016 by admin

Hoe maak je een havermout huid crème

Havermout is een populaire aanvulling op het gezicht van lotions, crèmes en maskers, omdat het een exfoliant die kan helpen de huid gevoel verlaten gezond en glad. Havermout is zacht genoeg om te gebruiken op je gezicht, maar kan ook helpen verwijderen van harde, droge huid op de handen en voeten. Veel cosmetische en huidverzorging bedrijven maken en verkopen huidproducten met havermout. Haver, zijn echter goedkoop en gemakkelijk beschikbaar, dus het is vrij gemakkelijk om uw eigen havermout huid crème thuis.

Instructies

• Pour gelijke delen gerold haver, yoghurt en honing in een kom. Kunt u zo veel van de havermout huid crème als u wilt, maar het is het beste te maken kleine hoeveelheden meer als u wilt de huid crème opnieuw gebruiken.

• Meng de haver, yoghurt en honing goed totdat het een pasta-achtige consistentie gedurende het gehele mengsel bereikt. U kunt een lepel of andere gebruiksvoorwerp te mengen, maar uw handen zal prima werken.

• Breng de crème aan uw gezicht of de huid met behulp van uw handen, werkt het grondig in de huid. Het is een goed idee om te werken van de huid crèmes en lotions in de huid met behulp van een cirkelvormige beweging.

• Verwijder de crème van de huid met behulp van een washandje gedrenkt in warm water. Als de crème op het gezicht was toegepast, verwijder het uit het voorhoofd naar beneden, verzorgen om te verwijderen van de crème in spleten rond de ogen en neus.

• Spoel uw huid met warm water te verwijderen van alle resterende havermout huid crème.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik alleen gerold outs en instant- of op smaak gebracht Havermeel vermijden bij het maken van de huid crèmes of maskers.
  • Als u dat de consistentie van de huid crème is te ruw op uw huid, kunt u proberen de haver slijpen in een poeder in een koffiemolen of een keukenmachine.
  • Haver kan helpen verzachten de geïrriteerde huid en zijn een gemeenschappelijk huis remedie voor een verscheidenheid van huidaandoeningen. U kunt colloïdale havermout — havermout die al grond tot een poeder — om een warm bad om te helpen gemak jeukende, droge huid.

Gerelateerde Artikelen