New Jersey krab vissen

03/16/2015 by admin

New Jersey krab vissen

De blauwe klauw krab (blauwe krab) vult de Atlantische kust langs de kust van New Jersey. Opsturen--het proces gebruikt voor het vangen van de krabben--is een familie traditie voor velen in New Jersey en voor degenen die een bezoek aan de Jersey shore in de zomer. Opsturen is ook een commerciële industrie in New Jersey.

Over de blauwe krab

De blauwe krab is een schaal-en schelpdieren. Het is meestal een olijfgroen kleur met sommige blauw en rood op zijn klauwen. Het is een snelle Verhuizer en staat bekend om haar agressieve geest. Blue krabben wonen in het koele water van de Atlantische Oceaan en kan worden gevonden in de rug baaien en zoutwater zijrivieren in New Jersey's kustgebieden. Mensen vinden hen vaak in ondiepe wateren.

Krabvlees

Mensen zoeken de wit vlees voornamelijk gevonden in de krab lichaam onder zijn schelp, hoewel sommige vlees in zijn klauwen zo goed bestaat. Het vlees is kwetsbaar en heeft een zoete smaak. Cook krabben door koken of stomen ze mensen, en gebruik vervolgens een houten hamer om te breken hun schelpen open en eten van het vlees.

Krab vissen in New Jersey

Volgens de New Jersey Department of Fish & Wildlife, opsturen vertegenwoordigt ongeveer 30 procent van de mariene visserij in de staat. Recreatieve opsturen is vooral populair in het bovenste gedeelte van de Barnegat-baai en de monding van de Maurice River.

Vinden van krabben

Opsturen is een goedkope vorm van visserij. Mensen krab uit dokken, schotten, bruggen en piers, alsook van kleine boten verankerd in ondiepe wateren van de rivier de Hudson naar de Delaware baai en talloze punten in tussen.

Methode van de visserij voor krabben

De algemene methode die wordt gebruikt door crabbers om te vissen naar krabben is een draad boxlike val. De val is gebonden aan een veilige vislijn en gooide in het water. Alle vier de zijden van de trap samenvouwen naar beneden als het raakt de zeebodem, waardoor de krabben aan vrij dwalen in. Aas veilig gebonden in het midden van de val is wat lokt de krabben in de val. Beweging op de regel geeft aan de crabber op land of boot die ten minste één krab is binnen. Hij trekt snel de val lijn zodat de val zijden opvouwen, overlappen de krab binnen.

Gerelateerde Artikelen