Welk Type van boot vereist een capaciteit plaat volgens federale wet?

02/20/2010 by admin

Elke boot minder dan 20 voet lang thats niet een zeilboot, kano, kajak of opblaasbare boot heeft een plakkaat gelegen op de spiegel--de achterste muur--in de buurt van het dek, begint met de woorden: "US Coast Guard Maximum capaciteiten."

Outboard boten

Outboard boten hebben een plakkaat met "Maximum capaciteiten" waarin de menselijke capaciteit van de boot, zowel in het aantal personen en de totale "menselijke gewicht," uitgedrukt in pond, dat de boot staat uitvoering is. De plaat toont het totale gewicht van personen, motor en versnelling toegestane aan boord van de boot op elk gewenst moment en ten slotte de maximale toegestane pk voor de motor.

De alternatieve buitenboord plaat toont het aantal en gewicht van mensen, het totale maximale gewicht van mensen, motor en versnelling, de maximale toegestane pk voor de motor gecontroleerd door een een roer en wiel, of voor een motor waar de exploitant zit door de engine en regelt de bewegingen door handmatig draaien van de motor.

Binnenboordmotor en Inboar-outboard boten

Binnenboordmotor en binnenboordmotoren-outboard boten zijn verplicht om te dragen een plakkaat met capaciteiten

vergelijkbaar met die van een buitenboordmotor: de maximale capaciteit van personen gegeven in zowel aantal personen en het totale gewicht van de persoon, het totale gewicht van de mensen en hun vistuig-- maar zonder het gewicht van de motor of de PK voor de motor.

Boten van minder dan 2 PK

Boten met motoren van minder dan 2 PK voeren het plakkaat met dezelfde als een boot met een buitenboordmotor

Rij boten en andere handmatig-aangedreven boten

Het plakkaat toont het aantal en gewicht van de boot gewaardeerd voor personen en de maximale totale gewicht van de mensen en hun vistuig.

Gerelateerde Artikelen