Hoe Toon koperkleurig hoogtepunten

09/24/2017 by admin

Hoe Toon koperkleurig hoogtepunten

Wanneer u lichter donker haar, loopt u het risico van beschadiging van het echt in het proces. De epidermis van het haar wordt meer poreus en het niet houden kleur ook, met inbegrip van elke kleur uw stylist je haar zetten na markeren. Brunettes hebben meestal problemen met hun hoogtepunten draaien koperkleurig omdat er meer rode gedempt tonen in hun haar natuurlijk.

Instructies

• Gebruik het kleurenwiel om u te helpen. De kleur van je haar te vinden (meestal geel of oranje) en kijken naar de kleur aan de andere kant van het wiel. Dit is de basiskleur die u gebruiken moet om op te lossen uw hoogtepunten.

• Probeer een kleur verbeteren shampoo of conditioner met een paars of blauw basis. U kunt uw eigen conditioner maken door gelijke delen van reguliere conditioner te combineren met een paarse of blauwe semi-permanente kleurstof. Gebruik dit op een regelmatige basis te houden uw hoogtepunten van draaien brassy (de zon kan ook hebben dit effect).

• Zet een toner periodiek op je haar. Dit is hetzelfde als een transparante coating die het haar naar uw gewenste kleur tinten.

• Toepassing eiwit vuller op je haar te helpen bij het minder doorlaatbaar geworden en houdt van kleur. U kunt uw haar de juiste kleur over deze vuller kleurstof of u kunt gewoon gebruik maken van gekleurde vuller. Dit is beschikbaar op een schoonheid supply store.

• Wassen je haar op een minder frequente basis dan u gewend bent. Dit zal helpen de kleur blijven waar.

Tips & waarschuwingen

  • Vermijd het gebruik van warmte tools op je haar, als dit schade aan het verder veroorzaken kan. Dit omvat een haar-droger, plat ijzer, curling iron en krulspelden.
  • Vermijden van gouden tonen; Als u gebruiken een gouden kleur wilt, stok met een meer neutrale goud. Een extreme goud kan het haar koperkleurig maken.

Gerelateerde Artikelen