Wat Is een timeshare?

11/05/2016 by admin

Wat Is een timeshare?

Voor degenen die niet kunnen veroorloven om te kopen een vakantiehuis, of gewoon geld wilt besparen door alleen te betalen voor de tijd die zij gebruik van hun vakantiehuis maken zal, bieden timesharing een oplossing. Maar voordat u de sprong en een timesharing koopt, zorg ervoor dat u weet alle verschillende soorten en hoe ze worden gebruikt.

Basisprincipes

Een timeshare is een stuk van eigenschap die wordt gedeeld door meerdere eigenaars of wordt gebruikt door verschillende partijen in de loop van een jaar. Timeshare-eigenaren betalen een bepaald bedrag te gebruiken van de eigenschap voor een periode van tijd, meestal binnen een paar dagen tot een week elk jaar. De kosten hangt af van de locatie en de eigenschap, maar het houdt ook rekening met de periode gedurende welke de eigenschap kan worden gebruikt door de koper.

Eigendom

Sommige timesharing worden verkocht zoals bij akte overgedragen, wat betekent dat de eigenschap is verdeeld in fracties van een jaar (meestal weken) en regelrechte als onroerend goed verkocht. Akte overgedragen timesharing omvatten alle rechten en verantwoordelijkheden van alle andere stuk van eigendom. Juiste gebruik van timesharing geven de kopers het recht op het gebruik van een stuk van eigendom gedurende een bepaalde periode zonder overdracht van eigendom. Deze zijn zeer populair omdat belastingen van het bezit worden gewoonlijk betaald door de eigenaar, en kopers niet hoeft te behandelen de complicaties van het bezit van onroerend goed internationaal.

Typen

In de vroege dagen van timesharing was het meest voorkomende type de vaste week eigendom, wat betekent dat de timeshare-eigenaar een eigenschap alleen tijdens een set week van het jaar gebruiken kan. Timesharing met zwevende week gebruik, wat betekent dat de timeshare-eigenaar kan het gebruik van de eigenschap voor een week gedurende een bepaalde periode van het jaar zijn ook beschikbaar. Timesharing kan ook hebben roterende weken waarin elke timeshare-eigenaar maakt gebruik van de eigenschap volgens roterende schema binnen een bepaalde periode.

Punten programma 's

Voor degenen die een scala aan mogelijke bestemmingen willen, zijn er punten programma's. Met deze, een individu niet daadwerkelijk kopen of leasen van een timeshare, maar hij koopt een bepaald aantal punten per jaar van een bedrijf die in het bezit van timesharing in vele plaatsen. De koper kan vervolgens deze punten voor het gebruik van een van de eigenschappen in het vennootschappelijk catalogus, inwisselen zolang ze genoeg punten hebben.

Waarschuwing

Velen hebben geklaagd dat timesharing overpriced zijn en dat de vigerende regels te ingewikkeld kunnen zijn. Bovendien, zijn sommige ontevreden zijn omdat zij geconfronteerd verliezen het geld geïnvesteerd als ze geen gebruik van de eigenschap in een opgegeven periode maken. Om deze redenen is het belangrijk om te winkelen rond en zorg ervoor dat u krijgt de beste deal.

Gerelateerde Artikelen