Walvis Tours in San Ignacio, Baja California

06/06/2011 by admin

Walvis Tours in San Ignacio, Baja California

Vanaf 1 December elk jaar, bereiken Pacific grijze walvissen hun winter bestemming uit Mexico's Baja schiereiland. Hier, zullen zij dragen hun kalveren en voeden ze om te bouwen van de benodigde lichaamsvet voor de 6000-mijl reis terug naar hun huis in eind April Arctic. San Ignacio, een externe, ondiepe lagune aan de Mexicaanse Pacific kust, is een favoriete plaats voor het jaarlijkse ritueel van de warm-water. Gelukkig voor San Ignacio de winter toeristen oplopen kansen van het zien van de grote zoogdieren, en zelfs aaien, hoog.

Baja Ecotours

Deze tour bedrijf biedt groep lucht expedities of rondleidingen bus uit San Diego, Californië, naar de San Ignacio lagune. Reizigers kunnen ook rijden naar het kamp. Accommodaties omvatten 14 zonne-energie aangedreven hutten met uitzicht op de lagune. Bovendien twee walvis horloges dagelijkse, trekkende vogels kijken en lezen van natuurlijke geschiedenisboeken in het kamp bibliotheek, kunnen gasten het strand voor eierschalen, fossielen en walvis botfragmenten kam. Het eten wordt geserveerd is Mexicaanse kust cuisine. De eetkamer kan bieden vegetarische maaltijden, met voorafgaande kennisgeving.

Pachico van Eco Tours

De Mayoral familie die loopt van deze organisatie walvis spotten hebben het onderscheid van beweert de eerste opgenomen vriendelijke ontmoeting met een grijze walvis door hun patriarch, Pachico, in 1972. Hij is nog steeds betrokken met de tours en is bereid zijn om ervaringen te delen met bezoekers. De andere leden van de familie zijn opgegroeid op de lagune en geïnformeerd zijn over de seizoensgebonden walvis en vogel activiteit op San Ignacio. Naast vijf zonne-energie aangedreven hutten beschikbaar voor verhuur, wordt ruimte voorzien voor camping in tenten, vrachtwagen kampeerauto's en recreatievoertuigen. Chef-koks in het kamp dineren tent opnemen verse zeevruchten en lokaal geteelde producten in hun maaltijden. Whale-watching boten gaan dagelijks vanaf januari tot medio April.

Blauwe wateren Kayaking

Zonne-energie strand bungalows, alle met uitzicht op de lagune, geschikt voor gasten op Blue Waters' San Ignacio faciliteit. Terwijl hier, kunnen bezoekers deelnemen aan activiteiten, zoals kajakken, woestijn natuur wandelingen en vogelen. Gidsen zijn naturalisten die hun kennis van de lagune natural history, mariene biologie, vogels en vegetatie delen zal. Het kamp is ingenomen met kinderen 7 jaar en ouder. Twee horloges van de walvis worden elke dag gelanceerd. Wanneer gasten verlaten, gastheren het kamp een send-off fiesta.

Baja expedities

Gasten van deze tour groep hebben toegang tot skiff ritten naar het walvis gebied tweemaal daags, evenals mountain biken in de woestijn en begeleide tours van de zoutvlakten bekijken. Twaalf zonne-energie aangedreven hutten, verheven boven het zand, zijn onder andere aan het strand windows. Naast de walvissen, kunnen bezoekers dergelijke vogelpopulaties als visarenden, pelikanen, slechtvalken en oester catchers glimp. Een minimum verblijf van twee overnachtingen is vereist.

Gerelateerde Artikelen