Hoe nagel formulieren gebruiken

09/24/2017 by admin

Lange, goed gemanicuurde nagels zijn een functie die de meeste vrouwen naar streven. Sommige vrouwen kunnen groeien lang, sterk nagels met zeer weinig inspanning, terwijl anderen problemen ondervindt bij het handhaven van gezonde nagels. Voor degenen met nagel moeite, kunnen acryl nagels bieden het uiterlijk van echte nagels zonder weken wachten. Nagel formulieren zijn kleine, wegwerp zelfklevende vormen die passen onder de natuurlijke nagel en helpen verzekeren van consistente vorm en lengte tijdens het toepassingsproces.

Instructies

• Was uw handen met een hand schoonmaken van zeep. De zeep in de vingertoppen en rond de nagelriemen werken, en spoel met warm water. Droog uw handen op een schone handdoek.

• Bestand het oppervlak van elke nagel met een 100-korrel-bestand. Bestand in de richting van de nagel groei, van de epidermis tot de nagel tips. Een ruwe bestand zoals een 100-korrel bestand maakt het nagelbed ruwe en verkleint u de kans de acryl nagels uit na toepassing opheffen zal.

• Borstel het stof van de indiening van elke nagel met een manicure borstel en een laag primer van toepassing op elke nagel. Primer doodt bacteriën en helpt voorwaarde het nagelbed om te voorkomen dat overtollige drogen en tillen. Toestaan dat de primer volledig drogen.

• Houd een nagel formulier tussen uw wijsvinger en buig het doormidden totdat het vormt een curve. Begeleiden van de curve van het formulier onder de rand van de eerste vingernagel u zult worden bezig, en wikkel de vrije uiteinden van de vorm rond de top van uw vinger. De uiteinden van de vorm hebben van een kleefmiddel is bevestigd op hen en zal vasthouden aan uw vinger aan het formulier op zijn plaats houden.

• Een kleine bal van acryl nagel samengestelde toevoegen aan het einde van het penseel toepassing en toepassen op de spijker, het volgen van de voorgedrukte richtlijnen op het gezicht van de nagel-formulier om te maken een nagel van uw gekozen lengte. Toestaan dat de acryl te verharden voordat u het formulier verwijdert.

• Herhaal de stappen 3-5 totdat elke nagel is bekleed in acryl en vervolgens bestand elke nagel aan gladstrijken geen ruwe randen. Was uw handen weer en droog ze grondig alvorens nagellak en een toplaag.

Tips & waarschuwingen

  • Nagel formulieren en acryl kits zijn beschikbaar op schoonheid aanbod winkels.
  • Acryl nagel samengestelde begint te drogen zo snel als het komt in contact met lucht, zo snel te werken om te voorkomen dat het acryl verharding in de verkeerde vorm.

Gerelateerde Artikelen