Gebeurtenissen in Springtown (Texas)

06/24/2011 by admin

Gebeurtenissen in Springtown (Texas)

Springtown is een kleine stad in het midden van een landbouw Parker County en ranching Gemeenschap gelegen 20 mijl ten noordwesten van Fort Worth, 10 mijl van Eagle Bay en 20 mijl van de Caddo-L.B.J. nationale graslanden. Tijdens het hele jaar door familie-vriendelijke gebeurtenissen in Springtown (Texas), van de stad bevolking van meer dan 2.000 zwelt met bezoekers uit staat en de nabijgelegen Arlington en Dallas grootstedelijke gebieden.

Springtown Wild West Festival

Het Springtown Wild West Festival is het grootste evenement in dit kleine stadje jaarkalender en eenmaal per jaar op de derde zaterdag van September plaatsvindt. Festival functies omvatten een parade, cook-off, Paardrijden en gigantische opblaasbare rijdt voor kinderen, ambacht en voedsel kraampjes en martial arts wedstrijden.

Afgelopen festival optochten featured een selectie van postkoetsen en paarden, vintage auto's, verschillende marching bands en vele ingerichte drijvers. Cook-Off teams strijden voor 2.000 dollar in prijzen voor een inschrijfgeld van $75 per team. Categorieën beoordeeld omvatten kip, varkensvlees Spareribs, "briskets" aangeduide en bonen. Het centrum van dit festival is op het historische stadsplein, waar gebeurtenissen tussen 8 uur 's morgens en 16.00 plaatsvinden; de parade begint om 10 uur

Springtown All Amerikaanse Fair

De Springtown alle Amerikaanse Fair is een jaarlijks evenement gehouden op Main Street tussen 10 uur en 4 uur door de Springtown War Memorial Association fondsen te werven voor een voorgestelde oorlogsmonument in Springtown Park. Het festival, jaarlijks op de tweede zaterdag in juni, heeft tot doel te, "eren, herkennen en voor altijd onthouden degenen die hebben hun leven, die momenteel dienen en veteranen die hebben gediend ons land in de U. S. leger."

Het alle Amerikaanse eerlijke voorzieningen live muzikaal entertainment gedurende de dag uit een selectie van artiesten als "The Texas Wildflower Cloggers" en "The Glory Land Boys", patriottische foto exposities en een selectie van eten en drinken cabines. Voor jongere bezoekers is er een kinderspeelplaats met clowns en een hot dog eten wedstrijd.

Deze non-profit organisatie komt bijeen op in het stadhuis op de eerste maandag van de maand en verwelkomt bezoekers. Andere evenementen georganiseerd door de SWMA zijn openbare herdenkingen van Memorial en veteraan van de dag.

Springtown Lions Club evenementen

De Springtown Mayfest is een evenement gehouden jaarlijks op de tweede zaterdag van mei en gesponsord door de lokale Springtown Lions Club. Deze club houdt regelmatig lid lunches en is verantwoordelijk voor het organiseren van plaatselijke evenementen, zoals silent veilingen. De EU onderhoudt ook de Lions Club sportschool gelegen aan de overkant van de heuveltop-kerk.

Springtown jaarlijkse kamer feestzaal

De Springtown jaarlijkse kamer van Koophandel feestzaal vindt eenmaal per jaar, op de eerste zaterdag van maart in het Springtown middelbare Schoolcafetaria. Gasten komen om 6:30 uur en het diner begint om 6:30 pm Na het diner genieten van een entertainmentprogramma met motiverende sprekers.

Gerelateerde Artikelen