Hoe maak je een dubbele blads Inline lokken

12/15/2010 by admin

Draaiende messen worden gebruikt op lokt bieden extra verkeer en flash naarmate de verleiding door het water. Messen zijn beschikbaar in verschillende vormen, met inbegrip van wilg en Colorado. In-line spinners gebruiken bladen als een primaire onderdeel van de lokken. In-line spinners gebruikt door muskie hengelaars nemen het gebruik van dual- of twee-spinner messen. Een dubbel-blads, in-line lokken is gemaakt met het gebruik van de basiscomponenten van de lokken-maken en hulpprogramma's.

Instructies

• Houd de spinner draad aan de gevormde lus op het einde. Gleed een kraal beneden de draad naar de lus.

• Steek het uiteinde van een gaffels door het gat in een spinner mes. Schuif het ringveld mes neer op de "U"-vorm van de gaffels.

• Feed de lokken draad door de uiteinden van de U-vormige gaffels. Duw de gaffels en blade vergadering naar beneden naast de parel.

• Plaats een andere parel op de draad gevolgd door een tweede gaffels en blade assembly. Schuif een kraal op de draad naast de gaffels en blade vergadering.

• Schuif een lokken lichaam op de draad. Kies een lokken lichaam gemaakt van metaal of plastic. Gebruik effen kleuren of als een lichaam met een geschilderde patroon.

• Houd de draad met een paar van naald-neus buigtang 1/4 inch onder het lichaam van de lokken. Buig de draad rond de naald-neus buigtang met een tweede paar Tang aan een "U"-vorm. Schuif een treble haak op de draad en naar beneden om de U-vormige bocht.

• Houd de bocht van de draad met de naald-neus buigtang. Buig de draad rond de kaken van de tang om te vormen van een lus. Wikkel het vrije uiteinde van de draad rond de belangrijkste draadlengte net onder het lichaam van de verleiding om de treble haak veilig te stellen.

Gerelateerde Artikelen