How to Make mojito 's

10/31/2010 by admin

How to Make mojito 's

Van oorsprong uit Cuba, is een mojito een koel, verfrissende drank die is enorm populair in de zomer in de VS De muntblaadjes en limoensap maken een lekkere smaak en aroma. Hoewel er verschillende variaties op de traditionele mojito, is het moeilijk te verbeteren op het origineel. U kunt deze drank thuis. Het maakt een groot feest, drinken en is relatief goedkoop te maken, dus Verras uw gasten met trendy mojito's op uw volgende bijeenkomst.

Instructies

• Kies een groot glas. Een muddler gebruiken om te verpletteren 3 druppels bitters, 3 lime kwartalen en 6 of 7 muntblaadjes in de bodem van het glas. Bitters zijn een drankje smaakstof die bittere of bitterzoete. Ze zijn over het algemeen sterke en bedoeld om te worden gebruikt een paar druppels op een moment. U vindt een muddler en bitters op meeste slijterijen.

• Nadat u de muntblaadjes, bitters heb verward en kalk kwartalen grondig, vul het glas met crushed ijs. Voeg toe 2 ounces lichte rum.

• Vul het glas met suiker bietensap naar binnen 2 inches van de rand. Giet in een duim van club soda. Dek af met een ander glas, om ervoor te zorgen het is strak, en schud de drank voor ongeveer 10 seconden.

• Garneer de drank met een kalk wig en mint blad. Serveren met een rietje.

Gerelateerde Artikelen