Hoe maak je gebakken rijst met worst & ei

03/31/2010 by admin

Hoe maak je gebakken rijst met worst & ei

Maak een smakelijk, one-pot ontbijt of diner, dat voldoet aan de eetlust en gemakkelijker schoon te maken. Kies dat de juiste add ins, zodat uw schotel voor een ochtendmaaltijd of een 's avonds een geschikt. Als u wilt werk opslaat, kunt u bereiden de ingrediënten tevoren en kook ze elkaar zodat een warme maaltijd. Dit soort gebakken rijst is goed voor een hoofdmaaltijd of een bijgerecht vullen. Laat dit recept vlakte of geef het een Aziatische smaak.

Instructies

• Giet 2 kopjes water en 1/2 theelepel zout in een middelgrote pan. Schakel de hitte op hoog en wacht tot het water aan de kook. Roer 1 kopje van rijst en zet de warmte naar laag. Plaats een deksel op de pot en laat de rijst om te koken voor 15 tot 20 minuten. Verwijder de warmte wanneer de rijst wordt gekookt door.

• 1/4 pond van bulk worst in een niet-stick koekenpan op matig vuur koken. Koken het vlees grondig. Stam de worst over een papier handdoek-gevoerd plaat. Giet alle maar 2 eetlepels van vet uit de pan.

• Breken 1 ei in een kommetje. Scramble het ei licht met een vork. Giet het losgeklopte ei in de koekenpan en het kook op laag vuur. Kook het ei, en dan Voeg 1 kopje gekookte rijst en de worst. Gebruik een spatel de ingrediënten om samen te werken.

• Zet de koekepan warmte tot hoge en bak de rijst, verplaatsen de rijst rond te houden vastplakken. Bak de rijst voor 2 tot 3 minuten.

• Voeg 1 eetlepel boter voor een ontbijt maaltijd. Bestrooi peper en zout naar smaak. Giet 4 theelepels van soja saus en 1 gehakte knoflook kruidnagel voor een maaltijd van Aziatisch geïnspireerde. Voeg geen zout als met behulp van sojasaus. Kook de schotel een andere 2 minuten.

Tips & waarschuwingen

  • Krijg meer vezels in je dieet, witte rijst voor bruin wit vervangen.

Gerelateerde Artikelen