Hoe maak je je eigen kleine Cake vak

03/13/2012 by admin

Hoe maak je je eigen kleine Cake vak

Het maken van taarten is een leuke en creatieve tijdverdrijf. Niet alleen doen huis-gebakken goederen houden familie en vrienden gelukkig, dienen ze ook als prachtige geschenken. Om uw kleine cake kijken zelfs meer speciale en gepersonaliseerd, maken een kleine taart doos. Een kleine taart doos beschermt de taart in transit, evenals op zoek schattig. Kies decoratie voor het vak volgens uw vrienden smaken en hobby's.

Instructies

• Leg het stuk van kaart op een vlakke ondergrond. Meten van de kaart, en mark 20 centimeter bij 20 centimeter. Een 20-centimeter kaart zal resulteren in een doos met een basis van ongeveer 6 centimeter. De grootte afhankelijk van de grootte van uw cake aanpassen. Knip het gemarkeerde veld op de kaart.

• Teken een X door het midden van het stuk van kaart, met behulp van een liniaal. Vouw een hoek van de kaart in het midden van de X. herhaling met elk van de vier hoeken. Druk stevig naar beneden van de plooien, maken stevige kreuken. U moet nu een vierkant van half-en kleinbedrijf.

• Vouw de zijkanten van het vierkantje naar het centrum, één filter tegelijk. Druk stevig op te maken van diepe kreuken. Til de nieuwe plooien, zodat ze staan verticaal maken ' double-sided muren. Wanneer alle kanten worden gesteld en zelfs, zetten een kleine hoeveelheid lijm onder elke hoek op de verdieping van het vak. Beveilig de hoeken aan de basis van het vak door stevig op te drukken.

• Binden het lint rond de doos om te houden van de zijden in positie. Het lint stropdas in een strakke knoop, gevolgd door een decoratieve boog. Plaatst de taart in het vak.

Tips & waarschuwingen

  • De doos met crêpepapier om er nog meer decoratieve lijn.

Gerelateerde Artikelen