De Impact van de Media op de bevordering van de mode

08/27/2010 by admin

De Impact van de Media op de bevordering van de mode

Als Audrey Hepburn het witte doek in "Breakfast at Tiffany's" in 1961 siert, haar glamoureuze stijl gebiologeerd film buffs. Ze was al een ster, maar haar lopende mode verbinding met ontwerper Hubert de Givenchy Hepburn omgevormd tot een pictogram. Een mode-ontwerper had gevonden zijn muze, en haar celebrity was een wandelende advertentie voor zijn merk. Haar beroemde zwarte kolom jurk en oversized tinten zou worden stijlen gevolgd door toekomstige generaties.

Massamedia

De globale mode-industrie krijgt voortdurend media aandacht, rijden consumenten willen een stuk van de nieuwste trend. Vanaf kiosken aan film premières aan online sociale media hebben modelabels nooit meer kansen om te duwen hun branding. Rechtstreeks verbinding maken met hun doelgroep is cruciaal voor voortdurende winstgevendheid. Bovendien, is elke media-outlet die verkoop kan verbeteren van onschatbare waarde.

Gedrukte Media

Modetijdschriften bieden rechtstreekse distributie van inhoud aan een doelgroep. Terwijl sommigen beweren dat de gedrukte media in de daling worden kan, blijven modelabels steunen tijdschriften door middel van reclame. Ontwerper advertentiecampagnes vullen meestal de eerste 100 pagina's van September de meest begeerde val modetijdschriften, terwijl redacteuren vullen de rest van het boek met gestileerde spreads bevordering van hun adverteerders collecties. Public relations professionals duwen hun cliënt het merken voor toegevoegde blootstelling in redactionele formaten. Met de toevoeging van mobiele toepassingen en digitale tijdschriften hebben modetrends zelfs meer outreach naar de consument verbinden met het product.

Online Media

E-commerce, blogs en sociale media hebben nogal een invloed op mode promotie, zodat u gemakkelijk online winkel om een voorbeeld van de goederen voor intensivering voet in een winkel. Terwijl elke grote mode-ontwerper een online aanwezigheid heeft, kan iedereen met een waardering voor mode hosten hun eigen blog of website, verankering volgelingen voor ondersteuning. Deze blogs zijn sociale commentaren op fashion trends en ontwerpers zijn het vinden van manieren om te communiceren met deze nieuwe vorm van media publiciteit. Modemerken hebben aan sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram hebben een directe dialoog met hun consument basis, die hen speciale verkoop en promotionele aanbiedingen gedraaid.

Nieuws en Entertainment Media

Hollywood en de entertainment business zijn enorme initiatiefnemers van de mode in de traditie van "Breakfast at Tiffany's." Top-rated TV-shows jurk back-hun voorsprong personages in de kledingkast van een mode-vooruit of één die retro-stijl met zich meebrengt, terwijl filmproducenten vrij romantische komedies die zich op de mode-industrie of zeer gestileerde toonaangevende dames richten. Entertainment is een fantasiewereld waar fashion's elite vitrine favoriete merken te verleiden een gewenste publiek. Red carpet film premières en de prijzen seizoen geworden een modeshow voor ontwerpers om te demonstreren hun couture collecties. "Wie zijn je draagt?" is de meest voorkomende vraag op de rode loper en de mode-business, het allerbelangrijkste.

Gerelateerde Artikelen