Hoe om te kopen in Bulk drinkglazen

06/25/2010 by admin

Als u een grote hoeveelheid drinkglazen nodig is het in uw beste belang om te kopen in bulk. U bespaart geld en de voorverpakking zal gemakkelijker te transporteren. U moet beslissen welke kleur, grootte, het type van materiaal en vorm van de drinkglazen die u wilt. Zodra u hebt besloten deze basisprincipes kun je winkelen voor een groothandel detailhandelaar te kopen van.

Instructies

• Maak een lijst van vijf bedrijven die drinkglazen in bulk verkopen. Opmerking hun contactinformatie zoals adres, telefoonnummer en website.

• Bepalen of uw geselecteerde bedrijven creditcards, hoe lang het duurt om te ontvangen uw drinkglazen zodra u plaatst de orde, en een willekeurige andere vragen die u zou kunnen hebben. Zorg ervoor om te bevestigen dat dit bedrijf is het bepaald soort bril die u zocht om te bestellen.

• Contact elk bedrijf op uw lijst per telefoon of een in persoon bezoeken, indien mogelijk. Krijg alle details over het orde, wat te verwachten, als je betaalt, of of niet hebt om een contract te ondertekenen, en wat te doen als een glas is beschadigd. Vragen om te zien een voorbeeld van wat ze aan u verkopen zal. Vragen of er een verzendkosten is of als zij u te halen uw bestelling zal toestaan. Ook bevestigen of er een korting is voor de aankoop in bulk. Bijvoorbeeld, zou de prijs per meeteenheid gaan als je 200 in plaats van 100 gekocht?

• Stem op elk van de vijf bedrijven u gecontacteerd of bezocht met uw favoriete No. 1 en No. 5 wordt je minst favoriete. Noteer vervolgens voors en tegens voor elk bedrijf en beslissen welke zaken op basis van deze criteria om uit.

• Neem contact op met het bedrijf dat u beslist uw top keuze is en vragen om te spreken met de verkoop geassocieerde deelneming u voldaan of sprak met eerder. Als ze niet beschikbaar zijn, vragen om te spreken met de eigenaar. Vervolgens uw bestelling plaatsen. Vergeet niet te vragen hen vragen wanneer de geschatte leveringsdatum zijn zal zodat u weet om uit te kijken voor de verzending te sturen u een betalingsbewijs. Houd uw ontvangst ten minste totdat u de verzending hebt ontvangen.

Tips & waarschuwingen

  • Instawares is een groothandel van drinkglazen, die veel door restaurants gebruikt wordt. Instawares zorgt voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Voor een goedkopere optie proberen Dollar dagen verkoopt die goedkope drinkglazen in bulk. De levering van een partij worden opgeslagen, zoals Partysecret.com is goed voor meer partij-stijl drinkglazen.

Gerelateerde Artikelen