Jingle kostuum ideeën voor kinderen

11/18/2016 by admin

Terwijl kostuums vaak gekoppeld aan Halloween zijn, verkleden mensen ook voor andere feestdagen, zoals Kerstmis. Jingle bell kostuums zijn een schattig kijken voor kinderen omdat elke keer het kind beweegt, u hoort het geluid van de klokken rinkelend licht. Ideeën van jingle bell kostuums passen kinderen van alle leeftijden, en verschillende ideeën zijn beschikbaar voor jongens en meisjes.

Jingle Bell kostuum

Kiezen voor een kostuum dat uw kind in één grote jingle bell verandert. U moet een fundamentele kerstboom ornament, die uit een grote ronde stuk van stof bestaat. Twee stukken van stof zijn gesneden in ronde vormen en gestikt samen met open ruimtes aan de boven- en onderkant. Het bovenste gat is groot genoeg om te passen uw kind hoofd, terwijl het onderste gat over zijn taille past. Het kostuum verdienen een stuk van glanzende stof in goud of zilver en het koppel met gewone panty of broek. Naai een paar jingle bells rond de nek of de onderkant van het kostuum.

Fairy Princess

De sugarplum fairy is slechts één fee gevonden tijdens de vakantie. Mits de fee kostuum schakeringen van wit of zilver gebruikt, past het kostuum met de feestdagen omdat de lichte kleuren lijken op het uiterlijk van verse sneeuw. Kies een gewone witte fairy princess jurk of een met zilveren steken stroomt door de jurk. Zilveren jingle bells hechten aan de bodice, naaien de klokken via het weefsel, en voeg meer klokken aan de zoom van de onderkant van de jurk. Of, naai jingle bells op een stuk van lichtgewicht weefsel en laat haar een gebruik dat als een sjaal.

Kerstboom

Voor een kerstboom kostuum, de vorm van de boom van twee stukken van groen vilt knippen en steek de stukken samen, waardoor gaten in de bovenkant van het hoofd en de bodem voor het lichaam. Hechten grotere jingle bells overal het vilt, maken de klokken dienen als de ornamenten op de boom. Koppel het kostuum met bruine broek, die vanaf de onderkant van het kostuum uitsteken en zien eruit als de basis van de boom.

Santa's Helpers

Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder de elven Santa Claus helpen. Een elf kostuum wordt snel een jingle bell kostuum met de toevoeging van een paar klokken. Voeg grote bellen aan de schoenen van het kostuum, plaatsen hen op de gebogen teen van de schoenen. Rode of groene jingle bells hechten aan de zoom van het shirt en broek, of wissel van de twee kleuren van klokken.

Gerelateerde Artikelen