Hoe te te verfraaien van de kant van een Cake met hagelslag

10/13/2011 by admin

Hoe te te verfraaien van de kant van een Cake met hagelslag

Dus u een taart opnieuw bakken bent en het is tijd berijpen. U vorst de bovenkant en de kanten van de cake en giet de hagelslag op de top, maar elke keer dat u probeert te zetten hagelslag aan de zijkant van de taart is een rommelig, ongelijke ramp. Nou, de bottom line is hagelslag plaatsen op de zijkanten van een taart is niet de makkelijkste om te doen en zal je een beetje puinhoop. Maar houdt de taart over een kom en kantelen de taart een beetje zal verminderen de puinhoop en u helpen om een gelijke deklaag.

Instructies

• Frost de taart op de bovenkant en zijkanten als normaal.

• Giet de hagelslag in een grote kom.

• Halen van de taart platter vanaf onder met een hand en houd deze boven de kom. Plaats de cake op een taart-board of de schotel die je gaat om te dienen van de taart op.

• Met uw andere hand, pak een handvol hagelslag en dep ze zorgvuldig naar de kanten van de cake. Kantel de cake lichtjes zodat de overtollige hagelslag in de kom terugvallen. Draaien van de taart en DEP meer hagelslag rondom de taart totdat alle van de zijden zijn bedekt.

Tips & waarschuwingen

  • Om de hagelslag op zoek schoon en professionele, spoelen of veeg uw hand vrij glazuur vóór elke toepassing van hagelslag.

Gerelateerde Artikelen