Hoe te schoon en helder-vochtinbrengende crème gebruiken

09/24/2017 by admin

Duidelijk en duidelijk Moisturizer, wanneer gebruikt volgens de aanwijzingen, helpt om te produceren goed gehydrateerd huid terwijl puistjes genezing en het voorkomen van verdere breakouts. Als u gevoelig voor vlekken zijn en sparen geld en tijd willen door het vinden van een dual-action, olie-vrij product van de huidzorg, kan dit heel goed zijn het product voor jou.

Instructies

• Wassen en droge huid volledig.

• Een grondige, lichte vacht van de moisturizer van toepassing op het huidgebied u wenst te behandelen. De hoeveelheid product dat gebruikt wordt is afhankelijk van de grootte van het gebied dat u zijn die betrekking hebben op. Als een richtsnoer dient een dubbeltje middelgrote klodder de t-zone effectief.

• Geldt niet meer dan één vacht dagelijks, om te voorkomen dat buitensporige droogte die zich voordoen wanneer u eerst begint om schone en duidelijke-vochtinbrengende crème te gebruiken. Als u ontdekt dat een jas niet lijkt te bereiken de breakout-reducerende effecten die u hadden gehoopt, of als uw arts suggereert dat je meer dan één toepassing dagelijks nodig hebt, kunt u het toepassen van een dunne laag van het product tot 3 keer per dag.

• Horloge voor te drogen. Product eenmaal per dag of elke andere dag moet je begint te ervaren effecten van droogte zoals huid peeling, alleen van toepassing.

Gerelateerde Artikelen