Wat deel van het lichaam Is voornamelijk beïnvloed door Alcohol?

11/28/2012 by admin

Wat deel van het lichaam Is voornamelijk beïnvloed door Alcohol?

Alcohol is een van de meest geconsumeerde stoffen in de wereld. Het is een depressivum, waardoor de functies van het lichaam te vertragen. De chemische samenstelling van alcohol is toxisch voor het lichaam. Hierdoor vallen proteïnen aan genaamd albumine gevonden in het protoplasma te scheiden, waardoor de protoplasma te stollen. Dit vernietigt de cel. Van alle de organen raakt het de lever, de alvleesklier, het hart en de hersenen het meest.

De lever

De lever is verantwoordelijk voor de stofwisseling van alcohol en de meest door de stof wordt beïnvloed. Alcohol vernietigt de cellen van de lever, die zijn vervangen door littekenweefsel. Aangezien de hoeveelheid littekenweefsel stijgt, wordt de lever meer beschadigde en minder goed in staat om metaboliseren de alcohol. Schade aan de lever kan leiden tot hepatische steatosis en cirrose van de lever, alsmede een aantal andere ziekten. Omdat de lever geen pijnreceptoren heeft, is ontdekking van de schade vaak toevallig. Symptomen van leverproblemen zijn druk onder de juiste ribbenkast, een verlies van eetlust, uitputting en misselijkheid of braken.

Het hart

Cardiale problemen doden meer alcoholisten dan cirrose van de lever. Alcohol vermindert de doorstroming van het bloed naar het hart door de kransslagaderen, die het hart van noodzakelijke voedingsstoffen effectief starves. Angina pectoris hart pijn zijn gedaald door de depressieve effecten van alcohol, die tot een hartaanval leiden kan. Het verhoogt de hoeveelheid vet in het bloed en kan leiden tot hypertensie. Meer dan een kwart van bier per dag consumeren veroorzaakt hoge bloeddruk te bereiken meer gevaarlijke niveaus.

De hersenen

Alcohol effecten systematisch de hersenen. De hersenen, die toespraak, begrip, arrest en de zintuigen beheert, wordt geremd. Alcohol dan blokken emotionele en actie controle centra zodat u verlies van spiercoördinatie en emotionele variaties van agressieve woede bedroefd intrekking kan ervaren. Alcohol vernietigt hersenen en zenuwstelsel cellen, die doen niet regenereren. De vernietiging van deze cellen leidt tot langdurige daling van dergelijke hersenfuncties als geheugen, begrip, kritisch denken en oordeel.

Het spijsverteringsstelsel

De inname van alcohol veroorzaakt irritatie aan de bekleding van de maag en schade veroorzaakt aan het hele spijsverteringskanaal. Dergelijke schade kunnen erg pijnlijk zijn. Het kan maagzweren, Prikkelbare darmsyndroom, zure terugvloeiingsziekte en diarree veroorzaken. Alcohol verminderen het vermogen van de alvleesklier om insuline, wat leidt tot een hoger risico van diabetes, en oorzaken ontsteking in de alvleesklier te produceren. Alcohol verhoogt ook het risico van kanker in de alvleesklier, de darmen, de slokdarm, de strottenhoofd en de mond.

Gerelateerde Artikelen