Hoe krijg ik de goedkoopste vliegtickets

02/19/2010 by admin

Hoe krijg ik de goedkoopste vliegtickets

Stijging van de totale reiskosten maken goedkope airline tickets een verloren schat lijkt, maar luchtvaartmaatschappij deals zijn nog steeds beschikbaar als u bereid bent te zetten in een beetje tijd om ze te vinden. Het vliegticket voor een bepaalde vlucht schommelt vaak zelfs veranderen in de loop van een dag. Inzicht in de factoren die invloed hebben op vliegticket prijzen helpt die u bepalen bij de aankoop van uw volgende vliegticket.

Onderzoek

Het vinden van de goedkoopste vliegticket vereist toezicht op de prijzen via verschillende verkooppunten. Zoeken op verschillende tijdstippen van de dag om te vangen prijsveranderingen; vroege ochtend zoekopdrachten kunnen u op zoek naar aanbiedingen 's nachts vrijgegeven. Boeken van uw vlucht in het begin van de week resulteert vaak in goedkoper airfares. Als u uw ongeveer reserveren zes tot acht weken voorafgaand aan reizen, krijg je vaak de beste prijs, maar kopen zelfs eerder kan u geld besparen, met name tijdens zware reistijden als vakantie. Voor andere reizen, misschien vindt u een goedkope last minute ticket. Uw zoekopdracht beginnen vroeg en het bijhouden van de prijzen kunnen u herkennen van prijsdalingen. Reizen vergelijkingssites zoals Farecompare.com en AirfareWatchdog.com gebruiken voor het doorzoeken van meerdere luchtvaartmaatschappijen in een keer. Echter, deze sites niet zoeken elke luchtvaartmaatschappij; korting luchtvaartmaatschappijen vereisen vaak consumenten voor de aankoop van rechtstreeks van hen.

Planning

De timing van uw vlucht is van invloed op hoeveel u zult betalen voor het ticket. Midweek vluchten kosten vaak minder, terwijl weekend vluchten tegen een hoger tarief zijn aangezien meer reizigers op die dagen vliegen. Vluchten die vroeg in de ochtend meestal vertrekken kost minder dan vluchten later op de dag. Flexibiliteit in uw vertrek en terugkeer datums en tijden kunt u vinden de laagste luchtvaarttarieven mogelijk. Zoeken naar verschillende vluchttijden en datums die binnen uw venster past om geld te besparen.

Alternatieve luchtvaartmaatschappijen en luchthavens

Goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals JetBlue, Zuidwest, Allegiant en AirTran meestal lagere luchtvaarttarieven dan de grote luchtvaartmaatschappijen bieden. Als u meer bezorgd over het opslaan van geld dan extra's op de vlucht bent, probeer één van deze maatschappijen. De vliegtuigen soms minder ruimte en uitgeklede faciliteiten hebben, maar je krijgt naar uw bestemming met meer geld in uw zak. Zoek niet alleen op voor heen-en terugreis tickets met deze luchtvaartmaatschappijen, op afzonderlijke one-way vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Een andere optie is om te kijken naar alternatieve luchthavens. Vlieg naar andere luchthavens in de buurt van de stad van uw bestemming te vinden een lagere airfare controleren. Ten minste één overstap tijdens de reis in plaats van een rechtstreekse vlucht kiezen waardoor bespaart ook geld.

Online hulpmiddelen

Een verscheidenheid van online hulpmiddelen waarschuwing u gaat en helpen kiezen van de beste tijd om te kopen van uw tickets. De prijs voorspeller op Bing.com voorspelt als de prijzen voor een bepaalde vlucht in de volgende week veranderen kunnen. AirfareWatchdog, ITA Software, Yapta en tarief te vergelijken zijn sites die u tarieven wilt bijhouden. Een andere optie is te melden voor e-mail nieuwsbrieven rechtstreeks door luchtvaartmaatschappijen en reis-vergelijkingssites, die u waarschuwt wanneer een deal beschikbaar is.

Korting programma 's

Reist u vaak, kunt toetreding tot een frequent flyer-programma u verdienen punten voor gratis vliegtickets en beloningen. De luchtvaartmaatschappijen bieden soms dubbele of driedubbele mijl voor bepaalde vluchten, zodat u sneller gratis vluchten verdienen. De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden ook creditcards die u miles verdienen zelfs wanneer u niet vliegt. Aankopen bij partner winkels verhoging van de mijlen verdiend. De opgebouwde mijl maken reizen goedkoper op toekomstige vluchten.

Gerelateerde Artikelen