Snelle & pijn-vrije manieren om te verwijderen valse nagels

09/24/2017 by admin

Kunstmatige nagels zijn een geweldige optie voor vrouwen die niet groeien nagels van hun eigen alsmede voor vrouwen met drukke leven die geen tijd aan ophef over hun nagels hebben. Kunstmatige nagels moeten worden verwijderd om twee tot drie maanden om te vermijden bacteriën en schimmel groei. Vrouwen die nieuw zijn op het dragen van kunstmatige nagels kunnen vinden zichzelf piekeren over wat te doen wanneer het aankomt op tijd om ze te verwijderen. Er is geen reden tot paniek als er zijn heel eenvoudig, pijn-vrije manieren om dit te doen.

Soorten kunstnagels

Er zijn verschillende soorten kunstnagels: acryl, gel, zonne- en wikkel. Alle kunstmatige nagels moeten worden toegepast door een vergunning manicure.

Acryl nagels zijn de dikste en sterkste van alle kunstmatige nagels en zijn de meest voorkomende. Acryl nagels zijn gemaakt van monomeer, een vloeibare acryl product en een acrylaat polymeer in poedervorm.

Gel nagels zijn meestal gemaakt van acryl, maar bieden een meer natuurlijke look dan reguliere acryl nagels. Een ander voordeel van het hebben van gel nagels over regelmatige acryl nagels is dat ze nemen minder tijd om in te vullen.

Wrap nagels zijn stukjes van zijde, linnen, fiberglas of papier dat zijn een overeenkomende vorm gesneden en vervolgens gelijmd op natuurlijke nagels. Dit type van valse nagel wordt meestal gebruikt om kracht te nagels die broze, spaanders of gebarsten.

Zonne-nagels zijn zoals acryl nagels maar wit of roze afhankelijk van voorkeur zijn. Deze nagels kijken meer als Frans manicure nagels.

Verwijdering van kunstmatige nagels

Alle kunstmatige nagels moeten worden verwijderd door de manicure die toegepast. Als dat manicure niet beschikbaar is, zoeken naar een die praktijken dezelfde procedure en is goed opgeleid.

Als u niet wenst dat uw kunstnagels verwijderd door een manicure, kunt u het zelf doen met het gebruik van een aceton nagel remover zoals de Salon Pro Remover voor kunstnagels. Het is relatief goedkoop bij ongeveer $5 afhankelijk van waar u kopen. Verschillende merken voor kunstmatige nagel remover kunnen worden aangeschaft bij winkels zoals Target en Walmart. Het kan worden gebruikt om alle soorten kunstnagels.

Zorg ervoor om dit te doen op een vlakke ondergrond. Vermijd elke vorm van stof en hout. Betrekking hebben op uw werkplek met een handdoek, bij voorkeur een die u zal het niet erg verpest.

Sommige kunstmatige nagel verhuizers komen in een container waarin u van de nagels genieten kunt. Als het merk dat u hebt gekocht niet, kunt u een glazen kom dat is diep genoeg om te dompelen je vingertoppen. Geniet uw vingertoppen zolang beschreven door uw product. Probeer niet om te dompelen elke meer huid dan is noodzakelijk omdat de aceton van de huid uitdrogen zal.

Gebruik cuticula stokken om te schrapen weg de onthard kunstmatige nagel. Het duurt waarschijnlijk verschillende rondes van onderdompelen en schrapen om te verwijderen van de meeste van het. Zodra de kunstmatige nagel bijna verdwenen is, moet u wassen en drogen van uw handen. Gebruik een buffer te verwijderen alle overige bits van de nep nagel en wees voorzichtig niet te beschadigen je echte nagel.

Het is een beetje makkelijker te verwijderen van omslagen. Met behulp van de dezelfde kunstmatige nagel remover, geniet de nagel voor twee tot drie minuten. Dan, dompel een katoenen bal in de remover en veeg het over de zijdepakking. Als het niet af op de eerste poging, probeer het opnieuw.

Wanneer met behulp van aceton gebaseerd nagel remover, moet u de juiste voorzorgsmaatregelen nemen en werken op een goed geventileerde plaats. U kunt ook het dragen van een masker, indien gewenst.

Gerelateerde Artikelen