Hoe maak je een chocolade blad

04/26/2015 by admin

Hoe maak je een chocolade blad

Eetbare chocolade bladeren zijn het type van decoratie die kunt u op een gastronomische taart of dessert tegenkomen. Realistisch en delicate, ze lijken alsof de soort dingen alleen een expert kunt maken, maar ze eenvoudig zijn te maken. U kunt deze prachtige garnituren om te voegen elegantie toe aan een dessert.

Instructies

• De bladeren voorbereiden door de chocolade door hen grondig reinigen. Gebruik organische, eetbare bladeren. Kleine bladeren, zoals citroen boom of soortgelijke bladeren, goed werken en resulteren in een mooie, chocolade blad. In het ideale geval hebt u bladeren die relatief schone zijn en u annuleerteken wisser met een licht vochtige doek om de Verwijder het stof en vuil. Indien nodig, kunt u de bladeren in gewoon water wassen en droog ze grondig met een droge doek. Wees voorzichtig niet te vermijden wrijven de bladeren of alleen zo weinig zoals is noodzakelijk omdat het verwijdert de natuurlijke olie van het blad dat helpt de chocolade vrijgeven.

• Plaats de chocolade in de top van een dubbele ketel. Als u niet een dubbele ketel heeft zal een kleine pot en een kleine metaalkom die op de top van de pot past zonder helemaal zitten in het water werken. Gereserveerd de chocolade terwijl u kook het water in de pot. Wanneer het water kookt, plaats de chocolade op de bovenkant en roer voorzichtig tot het net is gesmolten. Verwijder de pot en de chocolade uit de hitte, verlaten de kom of dubbele boiler top in plaats op de top van de pot van de chocolade gesmolten consistentie wordt gehandhaafd.

• Verf de onderkant alleen van het blad met de chocolade het gebak of verf penseel gebruikt. Een kleine rand langs de rand van het blad zichtbaar laten. De chocolade moet kleiner zijn dan 1/8-inch dik. Dekking het center stammen goed om er zeker van het centrum van het blad is sterk. Leg de bladeren chocolade-kant omhoog op wax papier op een bakplaat of platte lade.

• Bevriezen de bladeren voor ongeveer 30 seconden tot 1 minuut, te stollen de chocolade. Verwijderen uit de diepvriezer.

• Pak de stam van het blad in je vingers en de rand van het blad voorzichtig omhoog worden wrikken met een vingertop langs de zijkanten totdat het is losgemaakt. U kunt draai de hoofdstam zachtjes om vrij het van de chocolade te geven. Schil zorgvuldig het blad in een neerwaartse beweging. Probeer niet te begrijpen het chocolade blad tussen je vingers, eerder een vingertop eronder te heffen als u schil de echte blad weg te glijden. Schil de resterende bladeren, en koelkast of direct gebruiken.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt onderdompelen eetbare bladeren, zoals munt bladeren, volledig in de chocolade en ze gebruiken voor garnering als goed, met het blad ook wordt gegeten met de chocolade.

Gerelateerde Artikelen