Mantel visserijmethoden

04/09/2010 by admin

Pacific weathervane mantel (Patinopecten caurinus) zijn samengesteld uit twee shells, waardoor ze tweekleppigen, en zijn vergelijkbaar met andere Sint-jakobsschelpen u in de hele wereld vindt. De mantel is alleen voor de schijf-vormige spier gevist. Deze bijzondere mantel heeft diepe rimpels in de shell of schoepen. De twee schelpen komen samen in een scharnier aan de onderkant en bereiken tot 8 inch als volwassenen. Gekarteld leven in het algemeen tot een jaar, met sommige leven tot 18 jaar.

Sint-jakobsschelpen ontsnappen roofdieren op een unieke manier. Als de enige tweekleppigen die zwemmen, hebben zij de mogelijkheid om te rond doorlopen straalaandrijving door het snel uitwerpen van een straal water. Sint-jakobsschelpen zijn te vinden op modderige bodems onder de getijde zone in gras begroeide gebieden.

Baggeren

Baggeren voor Sint-jakobsschelpen mantel visserij in het verleden heeft verwoest, en mantel vissers werken nauw samen met visserijbeheer te ontwikkelen van nieuwe manieren om te vissen de schaal-en schelpdieren. Baggeren niet alleen scheurt de mantel uit de buurt van hun bed in grote aantallen, uitputting van de visserij in het proces, maar ook vernietigt het gebied zodat niet de terugkeer van de Sint-jakobsschelpen.

Een manier om te voorkomen van uitputting van de visserij die werkt is de gebieden die krijgen uitgebaggerd zodat de visserij krijgen tijd om op peil te draaien. Sint-jakobsschelpen worden bevist door dreggen die meer dan een ton wegen en zijn gemaakt van staal. Het dreggen of mantel harken zijn ongeveer 15 voet breed en hebben een stalen gaas net achter hen voor het verzamelen van de Sint-jakobsschelpen. Het dreggen worden getrokken door grote vissersboten ongeveer 80 voet lang die trekken twee dreggen tegelijk met een bemanning van 11 die de dreg opereren. Het net wordt geleegd, en de bemanning verdorie dan de scallops, trekken de spier uit de schelp en vervolgens bevriezen.

Commerciële duikers

Duikers onderneming in de diepten van de Oceaan bij de hand oogst Sint-jakobsschelpen met de hand. Deze methode schadelijk is voor het ecosysteem de minst. Duikers kunnen blijven onder water voor ongeveer 45 tot 60 minuten een tank en een net met hen voeren. Commerciële duikers gebruikt scuba-uitrusting of duiken met diepe duiken kostuums die pomp lucht aan hen via een luchtslang. Luchtslangen leggen geen tijdslimiet op de duikers, waardoor ze naar beneden blijven van alle dag.

Wanneer het net vol is, de duiker trekt op het net en een crewman trekt het net en zendt een lege net. Elk net houdt ongeveer 13 lbs. van Sint-jakobsschelpen. Divers duik in het water rond 45 tot 50 voeten-- en soms 100 voet--om deze heerlijke schaal-en schelpdieren.

Vrij duiken

Gratis duiken voor rock Sint-jakobsschelpen omvat hand plukken van de schaal-en schelpdieren zonder zuurstofflessen en nieuwsgierige hen vanaf de rotsen. De rots scallops beschikbaar in Noord-Californië vereisen de duiker om duik naar beneden met een abalone ijzer of duik mes te verwijderen van de mantel van zijn baars. De mantel van de rots groeit tot ongeveer 10 inch; Nadat het 1 inch is bereikt, brengt het zich op een rots zoals een spier.

Een ander ras van mantel woont in Florida wateren en woont in met gras begroeide gebieden; het kan worden geplukt rechts af de zeebodem met geen gereedschap door gratis duikers of scuba duikers. In één keer, in feite werd alle mantel visserij gedaan door gratis duiken.

Gerelateerde Artikelen