Hoe om te vissen vanaf het strand

04/20/2010 by admin

Strand vissen kan bestaan uit een de meest lonende soorten vissen die er naast een van de goedkoopste, omdat de meeste vissers hebben de meeste van de hulpprogramma's aleady. U hoeft niet te charter een boot en u werkelijk laat los op uw afgietsels terwijl je op het strand.

Instructies

Hoe om te vissen vanaf het strand

• De lokale regels kennen. Wat zijn de beperkingen? Welke tijden kunt u vissen? Wat kan worden gebruikt als aas? De meeste stranden waarmee visserij laat u doen tijdens piek uren zwemmen of toestaan zwemmen helemaal niet.

• Kies uw lijn en aas. Je wilt niet een 60-pond test lijn als u probeert te vangen wijting noch u gebruiken 12-pond test lijn wilt terwijl op zoek naar zeebaars. Neem contact op met een lokale aas winkel tevoren om te zien wat het beste in de wateren die u van plan bent om te vissen is. Doe hetzelfde voor aas.

• Uw steltlopers zetten. Terwijl u zal ingesteld ver van het strand, zul je hoofd in het water om uw vis te vangen. Borst-niveau steltlopers moeten doen de truc. Veel vissers gaan ook in het water te werpen.

• Cast uw lijn. U wilt gebruiken een tweehandige overhead cast, maar u hoeft niet te worden van Hercules. Haal het aas daar en laat de stromingen doen de truc.

• Wachten voor een hapje. Dit is het moeilijkste deel voor veel vissers die worden gebruikt om te gieten op rivieren en meren. Veel surf vissers zal gooien van meerdere regels en dan steek hun Polen in een tuig van de slang gekoppeld aan hun vrachtwagen. Hierdoor kunnen ze meer vis vangen en hebben iets stationaire en sterk in het geval dat de lijn blijft steken in iets.

Tips & waarschuwingen

  • Vergeet niet om altijd controleren over vergunningen en vangstbeperkingen. Draag iets warm omdat gaan in en uit het water u koud maken kunt. U kunt normale grootte Polen (zeven tot 12 voet) gebruiken om te surfen vis.
  • Vermijd gaan tot diep in het water tijdens het gieten en afgehaspeld in. Een goede golf kunt u knock down.

Gerelateerde Artikelen