Hoe Vervang Wolff looien Bed bollen

03/14/2011 by admin

Looien bed bollen hebben een beperkte leven, dus op een gegeven moment zal het nodig te wijzigen van de bollen in uw Wolf zonnebank. Bollen moeten worden gewijzigd wanneer ongeveer 80 procent van de verwachte levensduur van een lamp wordt gebruikt (na ongeveer 800 uren van gebruik voor de meeste lampen) en u alle bollen op hetzelfde moment vervangt om te voorkomen dat ongelijke looien.

Instructies

• Opmerking het modelnummer van uw specifieke Wolf zonnebank, zodat u de juiste lampen voor uw specifieke bed kunt kopen. Lamp maten verschillen tussen verschillende modellen.

• Bepalen welke kracht bollen die u wilt vervangen door uw huidige lampen met. Lampen kunnen variëren in sterkte van 80 watt tot 120 watt. Als u blij met de huidige kracht van de bollen in uw bed waren, dan zou het een goed idee om ze te vervangen met de dezelfde sterkte lamp.

• Koop genoeg bollen van de juiste grootte en sterkte ter vervanging van elke lamp in je bed. Bollen lokaal kunnen worden gekocht of online winkel voor de beste deal. (Zie bronnen.)

• Haal uw looien bed. Dit is een veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat elke mogelijkheid van elektrische schokken.

• Verwijder de doorzichtige plastic cover die beschermt de bollen. Gebruik uw Phillip schroevendraaier om de schroeven die de cover in plaats. Zet alles opzij zorgvuldig.

• Houd een uiteinde van elke lamp, duw zachtjes naar het einde van de lamp en zorgvuldig draai totdat de uitsteeksels kom mee zonder kosten. Trek voorzichtig elke lamp uit. Verwijder alle bollen op deze manier.

• Schuif de tanden op de nieuwe lamp in één uiteinde van de lichte socket, en dan zorgvuldig draai de lamp licht en duw op het totdat de uitsteeksels aan de andere kant vastklikken. Vervanging van alle bollen op deze manier.

• Vervang de duidelijke plastic die over de bollen met uw Phillip schroevendraaier. Sluit het bed in, en test de bollen. Alle lampen moeten gelijkmatig licht.

Tips & waarschuwingen

  • Wees voorzichtig wanneer werkelijk verwijderen of opnieuw invoegen van de bollen in de aansluitingen. Nooit kracht de bollen. Gebruik zachte druk, draaien en duwen de bollen in de aansluitingen. Gebruik altijd de juiste grootte en vermogen bollen voor uw bijzonder model van bed. Bijhouden van het aantal uren die de bollen worden gebruikt zodat u wanneer weten zult te vervangen (op ongeveer 1.000 voor de gemiddelde lamp).

Gerelateerde Artikelen