Motels in de buurt van Smyrna (Maine)

10/31/2016 by admin

Opgenomen in 1839, is de gemeente van Smyrna, Maine, in zuidelijke Aroostook County. Deze kleine gemeenschap van 415 inwoners heeft alleen een paar lokale motels en restaurants. Het is een populair gebied voor jacht, visserij en winteractiviteiten. Smyrna is ook thuis aan een groep van Amish gezinnen die hier vestigde zich in 1996.

De Brookside Inn Motel en Restaurant

Als de enige motel en restaurant in de stad van Smyrna is The Brookside Inn een populaire stop in de buurt van Interstate 95 rechts af. De Brookside Inn is in bedrijf sinds 1993. Het Brookside Inn motel biedt negen eenheden, elk met een complete badkamer en twee full-size bedden. Zowel de motel en het restaurant bieden gratis Wi-Fi.

De Brookside Inn heeft een full-service restaurant met menu dagschotels. Naast handtekening voorgerechten zoals koekjes en jus en huisgemaakte pannenkoeken bakt de Brookside Inn brood, koekjes, koekjes en taarten van kras dagelijks. Het restaurant is geopend Zondag tot en met donderdag van 6u tot 19.00 uur, en vrijdag en zaterdag tot 8 uur

Het Smyrna-gebied ligt dicht bij rodelen, buizen en sneeuwscooter routes bij Jefferson Mountain. Downhill Skiën, langlaufen en snowboarden zijn populair in de winter. Zomeractiviteiten in de regio Smyrna omvatten vissen, wandelen, kamperen en paardrijden.

Katahdin Lodge

Katahdin Lodge is een groep van accommodaties langs Smyrna de schilderachtige Aroostook snelweg, ook bekend als de Maine Route 11. Dit 40 hectare groot gebied omvat bomen, rivieren en beken. De lodge, opgericht in 2000, werd vernoemd naar nabijgelegen Katahdin berg.

De belangrijkste lodge heeft een speelzaal, eetkamer, open haard en een vleugel. De lodge is geschikt voor maximaal 25 personen en beschikt over negen kamers. Twee individuele cabines kunnen elk vijf personen slapen. Maaltijden gegeten in de eetzaal lodge zijn niet inbegrepen in de kamer en cabine prijzen.

Katahdin Lodge beschikt over wandelpaden, een kampvuur gebied, een on-site lake en gebruik van de lodge kano's. De lodge is in de buurt van Baxter State Park en heeft een directe toegang tot meer dan 1.600 ATV en sneeuwscooter routes. Katahdin Lodge is ongeveer een mijl van de International Appalachian Trail, die werd voltooid in 2000.

Bear Mountain Lodge

De Bear Mountain Lodge is op 27 beboste hectare langs de Maine Route 11. Het is open sinds 1955. De lodge eigenschappen vier afzonderlijke hutten die elk kunnen slapen zes tot acht mensen, verschillende stapelbed huizen die twee mensen kunnen slapen en de belangrijkste lodge, die zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Perifere campings zijn beschikbaar tijdens het jachtseizoen.

Gasten kunnen doen hun eigen koken of eten in de eetkamer van de lodge. Maaltijden worden geserveerd als een all-you-can-eat buffet-stijl. De lodge verkoopt ook de jacht en de visserij-licenties. Wandelen routes zijn rond Bear Mountain Lodge, evenals de naburige Skitacook en Rockabema meren.

Gerelateerde Artikelen