Hoe donkerder de helft van een Head-Highlights

10/29/2016 by admin

Hoe donkerder de helft van een Head-Highlights

Hoogtepunten- en boventonen zijn even belangrijk voor het maken van dynamische haarkleur. Soms een aantal hoogtepunten zijn te helder; Dit kan overstemmen de donkere ondertoon. Haarkleur dat te licht voor uw huidtoon kan ook maken onder ogen kringen, bleekheid en vlekken duidelijker. Heldere hoogtepunten kunnen worden met name prominente aan de ene kant van het hoofd als je deel je haar naar de kant. In dit geval wil je slechts de helft van het hoofd hoogtepunten donkerder.

Instructies

• Kies de hoogtepunten u wilt donkerder op de helft van je hoofd. De meeste hoogtepunten begint in de hoofdmap van het haar op de bovenkant van het hoofd. Mengen met donker op boven- en onderzijde, zal een natuurlijke gradatie aan het haar geven. Kies een kleur, of de toner, om uw hooglichten donkerder te maken. Een alleen-storting toner in een kleur die net een beetje donkerder dan uw hoogtepunten zonder volledig veranderen de helderheid van de kleur zal afzwakken.

• Pin terug de helft van haar die u niet wilt verven. Gebruik een grote clip te houden terug grote delen van haar en haar pinnen te hinderen kleine stukjes op de helft u wilt verven.

• Mix donkere haarkleurmiddelen, of toner. Meng in een goed geventileerde plaats en draag handschoenen bij het mengen van haar kleurstof chemische stoffen.

• Een 4-inch vierkant van aluminiumfolie onder het hoogtepunt wilt donkerder te plaatsen.

• Kleurstof of toner, met de toepassing borstel toepassen. De borstel zal de toepassing nauwkeuriger te maken en te voorkomen dat de kleurstof verspreiden naar andere hoogtepunten.

• Vouw de aluminium over het geverfd haar. Blijven de elke sectie van hoogtepunten sterven totdat u klaar bent met de helft van je hoofd.

• Laat de kleurstof, of het toner, zitten gedurende 20 minuten. Verwijder de folie vervolgens en spoel het haar. Klap droog en je haar om te zien van de kleur volledige invloed stylen.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw hoogtepunten te licht zijn na een salon bezoek, vertel uw stylist. Vele stylisten zullen graag uw kleur aanpassen als u ontevreden met de eerste set van hoogtepunten bent.

Gerelateerde Artikelen