Colorado Elk jachtwetgeving, vergunningen en kosten

02/25/2010 by admin

Elk jachtwetgeving kunnen krijgen verwarrend in Colorado. Wilt u om te jagen een stier of koe? Hoe zit het met een beperkte eenheid of een over-the-counter eenheid? Colorado's Big Game brochure is een geweldig hulpmiddel dat handig.

Verordeningen

Jacht op elanden in Colorado is strikt gereglementeerd van het kaliber van pistool kunt u (minimum 24 kaliber) het bedrag van jager oranje u moet dragen (minimum 500 vierkante inch boven de taille tijdens vuurwapens seizoenen). De beste manier om alle verordeningen te vinden is in de Colorado Big Game brochure. Het is beschikbaar in eind februari op de divisie van Wildlife website.

Vergunningen

Een jager kan meerdere licenties van drie lijsten hebben. Lijst A bestaat uit een onbeperkt boogschieten of geslacht, een onbeperkte geweer antlered, een beperkte licentie door tekening of als een overgebleven licentie, Ranching voor Wildlife of een voucher landeigenaar. Een jager is beperkt tot één licentie uit deze lijst.

Jagers hebben ook een lijst B-licentie. Dit omvat onbeperkte antlerless boogschieten licenties, privé-grond-alleen antlerless en antlerless licenties voor verschillende eenheden.

U kunt ook meerdere licenties aanschaffen bij lijst C. Deze omvatten antlerless licenties voor particuliere grond in eenheden 391 en 461, onbeperkt hetzij geslacht vlakten licenties, jeugd Outreach licenties en andere licenties afgegeven door de divisie van dieren in het wild.

Hoe krijg ik een licentie

Licenties zijn beschikbaar als beperkt of onbeperkt. Beperkte licenties zijn verkrijgbaar via een tekening. De deadline is meestal de eerste week van April. Sommige beperkte licenties, evenals onbeperkt licenties, zijn beschikbaar van de DOW's Web site en op licentie leveranciers.

Seizoenen

Colorado is verdeeld in eenheden van de jacht, en er zijn meerdere seizoenen om uit te kiezen afhankelijk van als u wilt om te jagen met een boog, zwart poeder of geweer. Boogschieten seizoen meestal begint eerste, aan het begin van September. Voorlader seizoen is de volgende. Het samenvalt met de sleur. Tot slot, de vier seizoenen van de algemene geweer beginnen over de tweede week van oktober, en laatste van vijf tot negen dagen. Er zijn ook privé land tags en laat geweer seizoenen die laat als Jan. 31 worden uitgevoerd.

Kosten

Licenties kosten $46 voor ingezetenen en $10,75 voor ingezeten jeugd jagers (leeftijden 12 tot en met 17). Een inwonende bull of hetzij geslacht licentie kost $546, en een koe licentie is $251. Inwonende jeugd licenties zijn $100.75. Er is een $3 aanvraagkosten voor beperkte licenties, en een $5 habitat stempel op de eerste twee licentieaankopen is vereist.

Gerelateerde Artikelen