Hoe te testen van Shear scherpte na verscherping

09/24/2017 by admin

Hoe te testen van Shear scherpte na verscherping

Botte haircutting tools zijn een Barbers nachtmerrie. Zelfs de eenvoudigste kapsel zou een uitdaging voor de stylist met onrechtmatig aangescherpte schaar. Er zijn tools beschikbaar op de markt die kan worden gebruikt om uw eigen schaar verscherpen, maar hoe weet je wanneer te stoppen verscherping? Er zijn sommige eenvoudige tests die u gebruiken kunt om de scherpte van uw schaar test na verscherping en controleer dat hun randen zijn nauwkeurig en scherp te zijn voor snijden haar.

Instructies

• Dompel een gezicht weefsel in water en snijden door het met uw schaar. Correct scherp schaar moet knippen rechtstreeks via het weefsel en niet scheuren of trek het weg.

• Knippen door een stuk van droog gezicht weefsel van de spil, beneden de messen op het uiterste puntje. Als het weefsel op elk gewenst moment tijdens de cut vangsten, heeft dit deel niet zijn voldoende verscherpt.

• Een stuk draad losjes bengelen en snijd via het met uw schaar. Verscheidene verschillende besnoeiingen met verschillende punten langs het blad maken Als het blad de draad wringt, de messen zijn niet scherp genoeg of de pivot-schroef is los.

Gerelateerde Artikelen