Hoe krijg ik een snowboarden Sponsor

05/05/2013 by admin

Veel zou houden van te leven het leven van een professionele snowboarder. Betaald worden om concurreren en reizen naar sommige van de meest ongelooflijke snowboarden locaties over de hele wereld is heel aantrekkelijk. Met het oog op deze levensstijl, is het noodzakelijk om enkele snowboarden sponsors. Sponsors bieden vistuig en betaal uw facturen, dus als u gaan snowboarden als een beroep wilt, je moeten zult om serieus.

Instructies

• Praktijk snowboarden. Natuurlijk, niet iedereen wordt gesponsord en je moet goed zijn. Uitstappen en rijden zo veel als je kunt en de praktijk totdat u vaardigheden verder gaan dan iedereen om je heen hebt ingesteld. Vervolgens, de praktijk wat meer. Overwegen zich te concentreren op een bepaalde discipline die u wilt concurreren (jibbing, pijp, grote berg), maar niet over het hoofd andere gebieden. De beste renners die er zijn in staat om het te doden over de berg.

• Werk aan uw stijl, en jezelf onderscheiden van anderen. Denk eraan: er zijn renners over het hele land en wereld bestemmingspagina dezelfde trucs, dus gewoon doen trucs is niet altijd genoeg. Werken bij het krijgen van uw flow zo glad als mogelijk en voeg uw eigen stijl aan elke routine. Stel jezelf afgezien van de duizenden anderen daar.

• Verplaatsen naar een grote vakantieoord. Uw kansen van getting opgemerkt in uw lokale mountain in Michigan of Indiana zijn vrij slank. Ook zijn de uitdagingen en de faciliteiten die kleine bergen bieden vrij beperkt. Wanneer u school Graduate, overwegen naar een groot resort stad waar u zult kunnen krijgen meer tijd op de berg en hebben toegang tot meer blootstelling en concurrentie. Sommige grote opties omvatten Jackson Hole, Wyoming; Whistler, British Columbia, Canada; Salt Lake City; en gezien onder Summit County (Colorado).

• Krijg sommige video en foto's samen. In het ideale geval vinden een professional of semi-pro fotograaf/filmer om het meeste uit uw foto's en film. Zo niet, hebben een vriend film u tijdens het rijden met een camcorder. Bedrijven zijn gonna sommige kwaliteit video van u in actie wilt zien.

• Geef sommige competities. Een van de zekerste en snelste manieren om opvallen is voer te winnen van wedstrijden. Controleer uw lokale resort voor competities die komen; Registreer en opdagen om te winnen. Beginnen met amateur wedstrijden, en gaan vanaf daar zoals kansen ontstaan.

• De grond raken. Dus u niet gemerkt hebben gekregen uit op het circuit en nog niet won een grote wedstrijden? Geef niet op. Get sommige informatie over verschillende bedrijven sponsoring toepassingsprocessen en ontvang ernaar. Zet samen enkele kwaliteit video beelden, foto's en een CV met uw snowboard hoogtepunten en prestaties, en start contact met bedrijven. Verzend geen enkel willekeurige e-mail bidden voor een sponsoring; professionele, grondige en worden bereid.

• Lokaal starten Wanneer u contact opneemt met bedrijven, ga niet rechtstreeks naar Burton, Ride of andere snowboarden reuzen. Deze bedrijven sponsor enkele van de grootste namen in de sport, en het krijgen van hun aandacht is uiterst competitieve--als u dat goed, ze waarschijnlijk al tot u zou zijn gekomen waren. In plaats daarvan richten op kleinere, lokale bedrijven. In persoon verschijnen, introduceer jezelf en een naam. Zelfs als u niet meteen gesponsord, krijg je uw naam daar en voldoen aan enkele geweldige mensen. Naast bestuur bedrijven, overwegen kledingbedrijven, accessoire bedrijven en lokale winkels. Ook praten met lokale vertegenwoordigers van grote bedrijven, dat sommige face-to-face interactie.

• Netwerk. Als elk ander bedrijf, kan networking helpen premieaffaires te ontvangen u in contact met de juiste mensen en uw weg effenen naar sponsoring. Zelfs als u niet actief deel te nemen bent, het bijwonen van wedstrijden en andere industrie-evenementen en proberen om te netwerken met industrie insiders in een ontspannen omgeving. Ontmoet andere professionals en proberen om enkele tips op het spel. Zelfs als u niet krijgen ondertekend ter plaatse, ontmoet u sommige grote mensen die uw passie voor de sport delen.

• Houd op het. Herinner me, snowboard is een groeiende professionele sport. Als zodanig, talent is overal en sponsoring zijn beperkt. Zoals elke sport of beroep, 's it gonna nemen talent, hard werken, toewijding en de praktijk om gesponsord. Blijf gemotiveerd, en vergeet niet--het is allemaal over het hebben van plezier. Immers, droomde u ervan een gesponsorde snowboarder omdat het is iets wat die je graag doet. Niet zo verstrikt raken in het proberen om gesponsord dat u dat vergeten.

Tips & waarschuwingen

  • Houd een vrolijke, positieve houding. Sponsors graag zien dat iemand die niet alleen goed, maar ook knap en opgestookt op snowboarden is. Niemand houdt van een egoïstische show-off, met name een die kan geen back-up. Niet iedereen vertellen hoe geweldig je bent; laten zien. Als u niet meteen gesponsord, overwegen om een baan bij een winkel, bedrijf of andere branchegerichte plek waar u kunt netwerk en nieuwe mensen ontmoeten.

Gerelateerde Artikelen