Ministerie van defensie campings

09/29/2010 by admin

Ministerie van defensie campings

Moreel, welzijn en recreatie (MWR) faciliteiten voor de United States Armed Forces zijn gevonden in de Verenigde Staten. Deze faciliteiten omvatten campings dat leden van het Amerikaanse ministerie van defensie en hun gezinnen zijn gemachtigd om te gebruiken. Als je onder de categorie van groepen die gemachtigd zijn in deze campings valt, kunt u genieten van de faciliteiten op uw volgende het kamperen reis.

Camping locaties

EU. S militaire campings bevinden zich overal in de Verenigde Staten. U vindt 244 militaire campings, met de hoogste concentratie---32 campings---in Californië. Sommige van de andere staten met DoD campings zijn Alaska en Arizona met 10 sites, Georgië en Washington met elk 11 campings Virginia met 14 campings, Texas met 17 campings en Florida met 18 campings.

Camping toegang

Militaire dienst leden en hun familieleden kunnen genieten van onbeperkt gebruik van Ministerie van defensie campings. Andere mensen goedgekeurd voor het gebruik van de sites zijn leden van het corps in opdracht van de Public Health Service en de National Oceanic en Atmospheric Administration, militaire dienst gepensioneerden en hun gezinsleden, voormalige en/of overlevende echtgenoten en familieleden, ministerie van defensie en kustwacht burgers en hun familieleden wanneer gestationeerd buiten de Verenigde Staten en andere supporters van het ministerie van defensie. Degenen met beperkt gebruik zijn APF, NAF en gepensioneerde burgers van Ministerie van defensie en Coast Guard, ministerie van defensie opdracht personeel en technische vertegenwoordigers, reserve officers' training corps cadetten wanneer deelnemen aan veld opleiding of praktijk cruises, voormalige gevangenen van oorlog en echtgenoten van krijgsgevangenen of ontbreekt in actie en hun familieleden, andere niet - ministerie van defensie federale werknemers en contractanten de dienst leden , Militaire huisvesting privatisering initiatief werknemers en bewoners, Amerikaanse politie en genummerd Air Force buitenlandse nationale werknemers zijn toegewezen en werken rechtstreeks voor het ministerie van defensie installaties overzeese, gasten en leden van het publiek.

Reserveringen

Sommige militaire campings zal toestaan u om een reservering te maken. Afhankelijk van de camping, kunt u meestal reserveren per telefoon, fax of e-mail. In sommige gevallen moet u wellicht om te reserveren door het invullen van een online formulier. Sommige campings kunnen vereisen u om een geavanceerde betaling te verrichten of om geld te storten in om voor u om een reservering te maken. Soms, is allen u moet doen om een reservering in een camping te verlaten van uw naam.

Camping faciliteiten

De faciliteiten in militaire campings, is afhankelijk van de camping. Enkele van de faciliteiten in Campings omvatten picknicktafels, barbecue grills, dump stations, picknick paviljoens, toiletten, douches en een wasserette. Misschien vindt u campings die een Gemeenschap kamer, bibliotheek, voedsel-Hof en zwembad hebben. Campings wellicht een activiteit center, verhuur van hutten, een schiettent, softbal velden, basketbal en volleybal rechtbanken, fietspaden, speelplaatsen en een jachthaven.

Gerelateerde Artikelen