Guacamole specerijen

04/10/2012 by admin

Een geschatte 26 miljoen avocado's worden verkocht meer dan 8 miljoen lbs. van guacamole maken voor Super Bowl zondag, volgens de Commissie Californië Avocado. De populaire chip dip is gemaakt van een paar belangrijke ingrediënten en een variatie van specerijen die de dip zijn aroma geven.

Knoflook

Knoflook is bekend voor het feit dat een sterke, karakteristieke geur. U kunt de knoflook gehakt jezelf van een verse knoflook lamp, of gebruik de knoflook spice, die al voor u is gehakt en hoeft niet een sterke geur in de gedroogde toestand. Een beetje knoflook gaat een lange weg. U moet niet wilt toevoegen van meer dan een theelepel Knoflook kruid per avocado.

Komijn

Komijn wordt gebruikt in sommige guacamole recepten. De specerij, die voornamelijk in de Middellandse Zee groeit, heeft een kenmerkende aroma dat wordt gebruikt om te voegen kruid en zoetheid aan de guacamole aan te vullen. Het kruid wordt vaak gebruikt in de Indische en Mexicaanse keuken, en het is soms verward met karwij omdat de twee kruiden erg op elkaar kijken.

Peper

Grond peperkorrels geven een extra kick van aroma guacamole. De peperkorrels zijn gedroogde bessen van een klimmen wijnstok, die voor de productie van peper geplet. Het kruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en werd ooit beschouwd als een luxe. Vandaag, peperkorrels zijn beschikbaar tegen lokale supermarkten en zijn betaalbaar.

Adobo kruiden

Adobo kruiden in uw guacamole gebruiken alle van de kruiden die u nodig hebt snel kunt toevoegen. De Latino spice, die de volksmond wordt gebruikt in Mexico, is een mengsel dat uit knoflook, ui, zwarte peper, Mexicaanse oregano, komijn, cayennepeper rode peper en zout bestaat. De kruiden is beschikbaar in Kruidenieren en supermarkten in heel de VS.

Gerelateerde Artikelen