Hoe maak je gebakken kip dijen

03/14/2010 by admin

Gebakken kip dijen zijn niet alleen heerlijk, maar gemakkelijk over de begroting zo goed. Kip dijen erg goed bakken, zijn vol van smaak, en vaak zijn een van de goedkoopste bezuinigingen op de kip gebakken kip dijen maken een must hebben toevoeging aan een familie menu. Ik zal je laten zien hoe maak je heerlijke gebakken kip dijen!

Instructies

• Verwarm oven aan 325F. Plaats kip dijen huid kant naar boven in een ovenschaal, waardoor een kleine kamer rond elk stuk in de schotel. De huid glad op de kip dijen, zoals soms het de neiging om een beetje dia terwijl verpakt in de winkel.

• Giet over een half kopje van bier over de kip dijen. Dit is optioneel, maar geeft gebakken kip dijen een prachtig aroma. Alle alcohol zal koken af, dus dit is veilig voor degenen die niet alcohol hebben.

• Strooi een laag van kip kruiden over kip dijen. U kan de kruiderijen te geven een unieke smaak aan elk diner, stok met een geprobeerde en ware kip kruiden variëren.

• Bedek kip dijen met folie, en bak gedurende ongeveer een uur en een half. Verwijderen folie, en laat kip dij huid bruin gewoon een beetje, dit moet duren ongeveer 15 minuten of zo. Gebakken kip dijen gekookt op deze manier zullen zo teder dat het vlees praktisch af het bot zal vallen!

Tips & waarschuwingen

  • Overgebleven kip is echt goed in verscheidene verschillende recepten, zoals kippensalade, kip ala koning, of gebruikt in soepen.

Gerelateerde Artikelen